Hajtépés lett Józsa István ügyéből. A Fidesz női tagozata kíváncsi arra, hogy az MSZP milyen lépéseket tesz majd Józsa István ügyében, miután a szocialista politikus a Malév-vizsgálóbizottság egy májusi ülésén megrántotta a bizottsági főtanácsadónő haját – közölte Ékes Ilona pénteken egy fideszes képviselőtársával, Bábiné Szottfried Gabriellával közösen tartott budapesti sajtótájékoztatón. A politikus a hétfői, egyhangúlag meghozott állásfoglalást ismertetve azt mondta, hogy a fizikai erőszak az Országgyűlés tekintélyének egyik legsúlyosabb megsértése, ráadásul bűncselekménynek minősül. Ezért a házelnöknek az ilyen esetekben lehetősége van büntetőjogi felelősségre vonást kezdeményezni – idézett az iratból.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
Na, de evtársnők!!
Hát a Varga Isrvánnal (jogy a Meggyestől az Orbánig ne soroljam fel az összeset) mi a helyzet vagy ha a "fideszfiuk" használnak nőket "homokzsáknak" az már belefér a "jóerkölcsbe"??
Mindenesetre érdekes ez a fidesz-mentalitás!!
Aztán az a sok alacsonyan qvalifikált háziszárnyas bocsánatot kért már a rendőrlaktanya előtti méltatlan és gusztustalan "cirkuszolásért"!!
Vagy azt Pecekné "elintézte"??
Érdekes a fideszes nők érzékenysége a dolgokra, vagy ők az "ilyesmire izgulnak"??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bosszants
@kukac50: Fideszes elvárásra!
Elvégre is Orbán és meleg kollégiumi szobatársai a fidesz (ma még) kemény "magja" :)
Bugajakab
A Szottfried ez magyar, vagy mi a búbánat?
Bugajakab
Annyira magyar, mint a Wittner. OK, értem.
paszulyka
A suliban az én hajamat is mindig rángatta a Miki mert nem tudta a matekot. A hátamnál ült. Nem is tudtam hogy ez büntetendő! Akkor én is erőszaknak voltam kitéve? :-)
Pálinkafőző Rézüst
@paszulyka: igen! Vagy szerelmes volt beléd! :))
paszulyka
@Pálinkafőző Rézüst: Nem utánam járkált, most se. Szegény sose tanult, de valahogy mindig átment, még érettségin is. Ha nekem mindenki rángatná a hajam akinek tetszem eléggé elvékonyodna a hajam. :-) Nem vagyok beképzelt , mások mondják...:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.