"Tíz éve a kisvállalkozások még nem voltak az európai intézmények látóterében, mára viszont megkerülhetetlenné váltak a törvényhozás számára" - foglalta össze a kisvállalkozói törvénycsomag eredményeit Herczog Edit, az EP kisvállalkozói intergroupjának alelnöke a Fiatal Vállalkozók Szövetsége (FIVOSZ) rendezvényén.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

entero
Pontosan. A tőke önmagában még nem elegendő csak az induláshoz. Onnantól már a szakértelem és a piacok megszerzése dominál.
bakegya
A fizetőképes kereslet termelné meg a költségeket ,ami nincs!
Itthon a kaja meg a pia fogyott,de már az se!-gyógyszer,de kinek?
Feraj49
Szép szavak !Csak becsapósak! A propelleren már volt hasonló téma,melyhez írtam,hogyan is veszik el a vállalkozói "kedvet" ? Nejem munkanélküli lévén, /miután betöltötte az 55 évét sehol nem kap munkát/ elvégezte a munkaügyi hivatal által felkínált ABC eladó+pénztárosi +vállalkozási ismeretek tanfolyamot ,kitűnő eredménnyel.Mivel boltvezetői végzettségem is van,akartunk nyitni egy kisboltot,a garázsunkat gyönyörűen átalakítottuk. /Burkolatok stb/Újabb és újabb fizetni valók "keletkeztek" !A garázs átminősítésének költségei,amit ha boltnak nyilvánítanak,nem lehet többé visszaminősíteni garázzsá,saját lakásban még egy külön WC a bolt mellett,öltöző,szomszédok engedélye stb. !/Érdekes,az újságárus pavilonba,a szabadtéren az emeletes házak között zöldséget árúsitóknak nem kell wc. / Egy rakás fizetni való az APEH felé,pedig még egy fillér nem kerestél. Járadékok,iparűzési adó stb.Gátak,gátak minden hol !Közben folyik el a pénz,annyi,hogy jobb ha hagyjuk az egész vállalkozást a francba.jobban járunk !
Dr.luigilongo60
@Feraj49: Meg is lehet fordítani a dolgot, hiába az akarat, tehetség, ha nincs tőke.
Feraj49
@Dr.luigilongo60: Ez is lehetséges.Én inkább egyes hivatalnokok gáncsoskodásában látom a nagyobb problémát / Pl.nekem a saját házamban lévő bolthoz alakítsak ki még egy Wc-t míg a házak között bódéban árúsitó zöldségesnek nem kell ,pedig reggel 6 órától este hatig ott van,vagy a bódéban utcai trafikos /

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.