Vasárnapra virradóra az LMP csillebérci kongresszusának delegáltjai titkos szavazással úgy döntöttek, hogy a párt nem csatlakozik az Együtt 2014 mozgalomhoz.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

abacs62
@Horizont: Már leírta előttem a lényeget, az "lmp" ugyanott végzi, mint a "kisgazda" párt. Volt nekik 4-év fitogtatás, (senkivel nem szövetkezünk) és a süllyesztő legmélyén fogják végezni. Csak tudnám miért csinálják.Ezzel a mentalitással végképp kitörölték magukat a politikából. Lesz mire visszaemlékezniük a "bukta" után. Sajnálom őket.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
Hát strácok , akkor ezt benéztétek. Nagyjából enn yi volt nektek a politika porondján. mert a fideSS választási rendszere cseppet sem kedvez az olyan pici pártoknak, mint ti vagytok. És a Dzsugasvili klón köszöni, hogy ezzel is őt segítitek...
marlin
Én őszintén inkább arra számítottam, hogy Shiffer lesz az aki "hazaszalad" az Orbán kebelére!!
Nagy jelentősége se a Jávor lemondásának, se a Shiffer várható megtérésének nem lesz 2014-ben!!
Az élet megy tovább!!
verőce21
Az Együtt2014 sem erősebb sem gyengébb az LMP nélkül. Egyszerűen csak gyenge!

Vagy 10 napja beírtam már ide, hogy az LMP senkivel nem fog szövetkezni. Az új "szavazatvásárlásos" választási rendszerben úgyis csak az nyerhet képviselői helyet, aki pénzzel bírja. És ki meri azt állítani ma, hogy az LMP ne bírná.
KöBüKi
És akkor mi van???Legfeljebb lesz belőlük 2014-ben egy parlamenten kivüli zsebpárt.!
Egyszerü tételt NEM MEGÉRTŐKRE nincs szükség.!!!
2010 - ben jóval kisebb maszop - szadesz negativum 2/3-ot hozott a füttyögőknek.!
Ebből következtetve a jelen helyzetben 2014-ben vajon mi marad a füttyögőknek???
nemkati
"azt is megszavazták, hogy semmilyen parlamenti párttal nem alakítanak ki választási együttműködést. A résztvevők döntése alapján az LMP ehelyett az úgynevezett Új pólus kialakítására törekszik majd, amelyben csak parlamenten kívüli erőkkel keresi a kapcsolatot."
A parlamenten kívüli "erők" (vannak még ilyenek?) vagy nem csatlakoznak sehova, vagy jórészt az Együtt 2014-hez csatlakoznak, vagy fognak csatlakozni. Egy-két hónap múlva az LMP megnézheti a közvélemény kutatásokat, hogy hol is állnak, pontosabban hova süllyednek.

Sokat gondolkoztam, hogy a különböző vezető politikusok milyen országot építenének 2014 után. Számomra a legszimpatukusabb az, amit Bajnai képzel el. Ha most az ellenzék össze tudna fogni a kormány ellen, és a programjaikat egyeztetnék, abból ki tudna kerekedni egy olyan elképzelés, amivel a nagy többség egyet tudna érteni, és akár Bajnai lenne a miniszterelnök, akár más, végre egy olyan jövőt lehetne építeni, ami majdnem mindenkinek tetszik. És itt most nem az a legfőbb szempont, hogy ki vezeti az országot, hanem mi az az út, amin megyünk. Mert erről a mostaniról sürgősen le kell térni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.