Az elmúlt évtizedek pedagógiai tapasztalataival teljesen szembemegy az oktatás jelenleg folyó átalakítása Vekerdy Tamás gyermekpszichológus szerint. A most épülő rendszer leginkább a diktatúrák iskolájára hajaz majd, miközben a gyermekek egyre kevesebb hasznos tudást sajátíthatnak el a sok felesleges információ között elveszve.

Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Január
Miért nem írták helyesen a Vekerdy Tamás nevét a címben? Eléggé ismert személyiség ahhoz, hogy ne Vekeryként emlegessék, vagy nem ismerik?

A magyar oktatás áttért az alattvalók képzésére. Sajnos az ország gazdaságát teljesen lepusztították az elmúlt 23 évben, s ennek megfelelően pusztítják le az oktatás színvonalát is. A betelepülő - idegen nemzetiségű - cégeknek mindössze betanított munkás igényük van, ezt kiszolgálja a politika, mert ledegradálta teljesen az oktatás színvonalát.
Valamikor poénkodtak azon rendesen, hogy egyes nemzetek fiai milyen keveset tudnak, most már az országunk is hasonló színvonalú, köszönve ezt a oktatásnak, s a médiának.
Csak, ha ez folytatódik, hogyan akarunk egy fejlett országot megteremteni, ez rejtély, kiknek a tudásán fog alapulni, mert a mai gyerekek oktatása nagyon alacsony színvonalon folyik. Tisztelet a kivételnek.
scandináv
@Január: Elírhatták...biztos ismerik :)
kerék
Régebben nekem is mondták, hogy mennyek ki angliába tanulni, ott olyan silány az oktatás, hogy sima 5-ös leszek, stb. Nos, mára elértük, hogy itthon is megy a butítás...pedig az ország sokáig ellenállt az általános "elbutulásnak" ami a nyugati országokat jellemzi..
Január
@kerék: Tudod a buta embereket lehet az orruknál fogva vezetni, s a mindenkori hatalom is ezt használja ki. Nem véletlen a bulvár média "alpári" színvonala.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.