A BKK-BKV buszán is kormánypárti plakát virít, saját szemünkkel láttuk tegnap délután 5 órakor, amikor a Bogdáni úti végállomásra befutott az FLR-741-es rendszámú 109-es busz. A farán, kívül a hátsó ablak alatt jó fél méter magas és a busz egész hátulján végigfutó feketefehér- piros reklám virított. A fővárosi közszolgáltató cég járművének „hirdetési felületén” baloldalt Gyurcsány és Bajnai fotója, amint épp összehajolnak. A hozzá illesztett szövegek pedig a következők: „Gyurcsány–Bajnai Szövetség”, „Együtt tették tönkre az országot” (ez a legnagyobb betűkkel), „Ebből egyszer már elég volt”, „Nem felejtünk”. A plakátot jegyzi: „bekemenet.hu”. Igaz: ezt már jóval kisebb betűkkel. Ez a honlap amúgy nem létezik, a „bekemenet-2012” című portál pedig az október 23-i békemenet óta nem frissült.

Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

oak79
Én nem is tudom ki volt az a habzó szájú, turul lelkű, félázsiai (és fél cédulás) reciprok Robin Hood, aki az elvesztett választás után rohangált égre-földre panaszkodni. Még a Vatikánba is elrepült, hogy elsírja bánatát, hátha kap egy feloldozós vigasz puszit. Talán ugyan az a gerinctelen mocsok aki, amíg ellenzékben volt minden egyes kormányintézkedésnek gátja volt és áskálódott ahol tudott (mit számít neki, ha bele is döglik ez a nép – most sem számít nem igaz?), majd miután kormányra került a tízszeresével tette azt meg, ami ellen még ellenzékben lázadt! A másik felvetése kedves entero ismételten csak sületlenség. A média 80%-ban a Fidesz kezében van, övék a médiatanács, akik egy kockacukorért is domestos tisztára nyalják a vezír sejhaját.. Milyen orgánum gyűlölködött vagy tudna egyáltalán itt Orbánisztánban?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sza
@entero: Bevallod? Akkor a helyes úton jársz, vagy legalábbis tudod merre van...! :-)
De most fáradt vagyok megyek szunyálni! reggel menni kell dolgozóba! Jó éjt neked! :-)
entero
@marlin: Miért, Gabika nem zavarodott bele a mondandójába. Azt mondta hogy a közelgő választásokig még van kb. másfél év, és a Gyurcsány - Bajnai féle lejárató hadművelet kihatással lehet a politikai közéletre. Ez így is van, mint láthatjuk.
entero
@sziráki ágnes: Ne haragudj hogy csak most, de neked is jó éjszakát!
marlin
@entero: A ti szőkétek!! Ő is(!) azt szajkózza amit mondanak neki!!
overdose
Orbán és bandája primitiv jellem ,leri róluk a gyávaság,félelem BKK kisgörcs te ezt engeded? hát igen ezért tett a törpéd vezérigazgatónak! De csak hogy tudjátok igy még kevesebben fognak rátok szavazni bebetonozott tolvaj banda!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.