Saját pálinkájával, a Schusterovka nevű sompálinkával ajándékozta meg Orbán Viktor Rudolf Schuster volt szlovák államfő. A magyarul is kiválóan beszélő korábbi köztársasági elnöknek az Orbán Facebook-oldalán megjelent videó szerint a magyar kormányfő viccelődve azt mondta, a 2010-ben kapott pálinka különlegesen jó évjárat volt, lehet, ezért nyerték meg akkor a választást.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Akkor most meg tűnjenek el pálinkát inni!
töky
Viktor!
Te mindig olyan jópofa srác vagy. Külföldön is remélem úgy mosolyogsz, mint a Hír TV-ben te idióta!
A Tündik bündije
Olyan jó arc vagy viki! De azért azt magyarázd már meg, hogy pálinka ide, pálinka oda, miért nem jó neked az a választási törvény, amivel két éve 2/3-ot kaptál?
Pilóta
@A Tündik bündije: Jónak jó; de biztos, ami biztos!:-)
sóher
Érdekes még éjfélkor is megy a szavazás? Orbán biztositani akart el is érte! azért kiváncsi lennék miért nem ment el a szavazásra? hiszen ő akarja a regi törvényt? itt látszik gerinctelen senki!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.