Jelentősen csökkenhetnek a kedvezmények a közösségi közlekedésben, mondta el egy rádióműsorban Völner Pál infrastruktúráért felelős államtitkár. Jelenleg 38 kedvezmény él országosan, a tervezett átalakítások után összesen négy maradna, a többit a társaságok piaci alapon döntenék el, hogy érvényben tartják, vagy eltörlik.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

talánegyszer
Nem szabad eltörölni a kedvezményeket.Mivel ilyen szerencsétlen vezetőink vannak azt javaslom a mértékeken változtassanak.A legjobb az lenne,ha rendszert váltanának,de ők már erre is képtelenek.Debrecenből vonattal a Balatonhoz utazás 6-7 óra.A dohányosok már nem is utaznak, mert sehol nem lehet rágyújtani.Pénzveszteség ez a MÁV.-nak.Leszokunk az utazásról is és az az 50% szintén hiányozni fog!
nagypapa
A költségvetés és az adósság állomány csökkentése érdekében eltörölném a parlamenti képviselők fizetésének 50%-át,mert ez lenne az igazi megtakarítás! Mert ha egy nyugdíjas nem kap utazási kedvezményt,legfeljebb nem utazik,így ebből a kormánynak semmiféle bevétele nem lesz...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.