Súlyos visszaélésekre hívja fel a figyelmet a jogász, aki korábban azzal került a középpontba, hogy a megnövekedett törlesztőrészletek miatt pert indított saját bankja ellen. Dr. Czirmes György és ügyvédtársai rámutattak, hogy a polgári törvénykönyv egyik jogszabálya szerint a devizaalapú szerződéseknél a bankok forintösszeget folyósítanak, ezért a külföldi deviza csak úgynevezett nyilvántartási eszközt jelent - írja blikk.hu. – Mivel a bank nem devizát ad kölcsön, hanem forintot, ezért az árfolyamváltozás a tőkét nem befolyásolhatja – magyarázta dr. Czirmes György.

Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

anka
@Horizont: - nekem nem volt deviza hitelem sem forint alapú. - hála..., nem kellett semmire felvennünk! - sokszor számolgattam úgy magamban, hogy mekkora átb...s az egész, mert az alaptőkének a 3×-osát fizetik vissza, ilyen-olyan költségtérítés címen! - pontosan azt sosem tudtam, hogy ki-mi mennyit fizet vissza. - szerintem uzsorakamatot számolnak ezek is mint akiket kikiáltottak uzsorásoknak!
anka
@Horizont: - nyugodtan mond' meg ha valami hülyeséget mondtam', de én így látom!
- és az, hogy a kúrmányunk megmenti a devizahiteleseket azt is egy nagy humbuknak tartok, vagy is az is átb@szás, mert saját maguknak csináltak vagyis loptak-csaltak ki pénzt!
- a balekok meg fizetik!!!
gabrella
Nekem sem szórakozásra kellett az autó és ugyanígy jártam ha használt autót vettem.
A szerelők pofájára minden pénz ráfért.
Gondoltam én is legalább megkímélem és nem kell rá költeni.Az autó hozta is az elvárást, nagyon jól működik,kikimélt.
Csak a bankok vették ki a zsebekből a nagy pénzt.Néztük a neten Németországban töredéke hitellel vehetnénk autót.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.