Csaknem minden püspök és a morálteológusok száz százaléka működött együtt az állambiztonsággal – derült ki egy díjátadó ünnepségen, amelyet nem a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia vagy az egyházmegyék valamelyike szervezett. Itt tudhattuk meg azt is, hogy pont a legizgalmasabb dokumentumok nem hozzáférhetők a kutatók számára, illetve a Fidesz lelkén is szárad, hogy hazánkban senkit sem lehet ügynöknek nevezni. A híres inkvizítor, Loyola Ignác nevét viselő kávézóban az Egyházfórum Alapítvány Kuratóriuma adta át – immár másodszor – a Fidentia pro ecclesia (Bátorság az egyházért) emlékérmét két olyan személynek, akik „áldozatkész, alapvető, hiánypótló és színvonalas” egyháztörténeti kutatómunkát végeztek.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ezért is nem hozzák nyilvánosságra az ügynöklistát !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
Nos ez megint adalék a jellemükhöz
Veres püspök pl simán letagadta, hogy ez igaz lenne. Mondjuk ő is a nemzet nagy hazugjának a seggéből lóg ki...
marlin
Talán(?) ha nálunk is lenne néhány "államférfi" a sok "hülye politikus" helyett, és nálunk is lehetne csinálni egy "Moncola paktumot" (egy társadalmi-politikai egyezséget), ha mi is tudnánk húzni egy fehér vonalat, előre menne az ország és mutogatnának mindig visszafelé elmúlna a "magyarság depressziója is!!
Az egyházaknak is ki kellene űzni a kufárokat a templomokból és nem kinyalni akkor a kommunista elit, most a Fideszisták fenekét, - a pénzért - hanem az egyház a feladatának(!) megfelelve segítse a hivőket (és nem a híveket) a lelki boldogulásukban!!
sza
@kedwes: Azért kicsit túlkoros csecsemő lennék... :-)
kedwes
@sziráki ágnes: De valószínű, kedves és hízelgő!
sza
@kedwes: Hízelegni nem szoktam..., kedves sem vagyok mindig..., csak azokkal akik megérdemlik. be tudok ám szólni , ha nagyon akarok! :-)
kukac50
A papok is oda húznak ahonnan várhatnak pénzt.
Lézer Jani azért szavaztatta meg a Hit gyülekezetet éjjel,hogy onnan meg Ő vár.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.