Feljelentette és beperelte volt szerelmét és bűntársát, az őt elítélő bírót, két ügyészt, valamint társa ügyvédjét, Bárándy Györgyöt is Clyde, vagyis V. Sándor, akit idén szeptemberben ítélték tényleges életfogytiglanra több rendbeli emberölésért.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Neki még vannak jogai? Merészel perelni ?Kártérítést követelni tőlem és a többi adózótól ?
Örüljön,hogy lyuk van a fenekén és még szelel ! Fene a pofátlan alakját,meg azt is aki a beadványát befogadja.Ez a játék akkor élete végéig fog tartani ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SELIG
@Csizmás Kond: Kicsit meg kéne dolgozni bent, nem pénzt költeni erre a féregre.
Csizmás Kond
@SELIG: A jog olyan mint a terület. Ha az egyiknek több van a másiknak nem jut...
Mobil123
Csak meg kéne nyitni valamelyik szénbányát!!!
Feraj49
@Csizmás Kond: Fizesse az ügyvédjét a saját pénzéből.Mindennek van határa.Legyen ennek is.Igaz a törvényhozók ,meg a parlamenti képviselők nem érnek rá,gondoskodniuk kell a jövő évi béremelésükről. Mégis csak vissza kéne állítani a halálbüntetést az ilyen férgeknek !
Csizmás Kond
@Feraj49: Az Orbán kormány szerintem nem fogja visszaállítani, de vajon a Bajnai majd visszaállítaná ?
Feraj49
@Csizmás Kond: nem tudom! Csak azt,hogy a bűncselekmények áldozatai is emberek voltak,gyerekek,fiatalok,idősek.Egyik sem így akart meghalni , gyilkosság áldozata lenni!
Ő viszont még él.Sajnos sokukban még lelkiismeret furdalás sincs.Az meg süket szöveg,hogy azzal nem támaszthatjuk fel az elhunytat.Én meg azt mondom NEM IS KELLET VOLNA meghalnia.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.