Mi lesz a felzárkózó, növekedésüket az iparra alapozó gazdaságokkal, ha eljön a digitális gyáripar és mindent mesterséges anyagokból állítunk majd elő, amit ma Kínában gyártunk, teszi fel a kérdést Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter az eheti Heti Válaszban. Matolcsy a szokásostól eltérően most nem könyvet, hanem újságot olvasott, amiről rögtön eszébe is jutott pár dolog. A Foreign Affairs új számában két érdekes cikket talált a miniszter. Az egyik a BRIC-országok (Brazília, Oroszország, India és Kína) gazdasági növekedésének lassulásával, a másik pedig az új gazdasági forradalommal foglalkozik. Matolcsy szerint az Egyesült Államok "kifejlesztett egy technológiát, amely az élő szervezet működésén alapul és képes adatokból dolgokat és dolgokból adatokat előállítani. Már működnek a jövő kis gyárai az Egyesült Államok, Kenya, Afganisztán, Dél-Afrika, Norvégia és a Benelux-országok területén, ahol amerikai programokkal és alapanyagból készítenek gépeket, bútorokat, autókat,...

Forrás: index.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
@scandináv: A kuszaszeműből csak szart lehet előállítani!!!de lehet még arra se jó!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
@scandináv: A kuszaszeműből csak szart lehet előállítani!!!de lehet még arra se jó!!!
scandináv
Az undok kismalac (Matolcsy) kerékpározik és egyszer csak egy marha nagyot esik. A többi állat sajnálkozva nézi. Mire az undok kismalac :
- Mit néztek hülyék??? Én így szoktam leszállni :)
töky
Gyuri Bácsi ! Te a sok olvasástól vagy ilyen hülye, vagy eredendően vagy ilyen? Apád lehet sokat verte a fejedet gyerek korodban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.