Simicska Lajos és a Fidesz-oligarchák nagyon elégedetlenek lehetnek a békemenetesek gyűlöletkampányával – százmillió forintból futhatta volna tényekre is. Szigetvári Viktor közleménye. Újabb állomásához érkezett a Civil Összefogás Fórum (CÖF) „emlékeztető” (értsd: lejárató) kampánya. A Békemenetek szervezéséről elhíresült „civil” szervezet az óriásplakátok és a BKV felületei után ezúttal más csatornát választott hamis vádjai terjesztésére: videofilmet készített a hazugságokból. A lejárató reklámfilm azonban nem nyújt többet, mint az országszerte kiragasztott plakátok. A vádakat alátámasztó tény ebben sincs több, legföljebb képkocka. A békemenetesek gyűlöletkampányát vélhetően pénzelő Fidesz-oligarchák ezzel az eredménnyel nem igen lehetnek elégedettek: több, mint 100 millió forintból futhatta volna néhány tényre is.

Forrás: egyutt2014.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

scandináv
Persze,hogy lejárató...de ennél csak jobb jöhet...?
kukac50
Simicska ha többet fizet többet várhat. Pénzért békemenetet szervezni nem nagy kunszt, csak pénz nélkül próbálják meg.Senki nem menne el.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.