A Munkahelyvédelmi Akcióterv keretein belül bevezetett 25 éven aluli pályakezdők munkáltatói közteher-mentes foglalkoztatásával 7100 fiatalt alkalmaznak, ami a 69 ezer munkanélküli pályakezdő fiatal több mint 10 százaléka. Erről Czomba Sándor foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkár beszélt szombaton, a Fidelitas országos választmányi ülésén.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
@kkalman: 69000 ből csak 7100 tudott elhelyezkedni ez nekik siker sztori. Meg áll asz ész. A mennyiben csak a logikát vesszük akkor hány ember ment el az idén nyugdíjba azoknak a helyére régen a fiatalok zöme lett felvéve mert mindenki dolgozott. Most meg ezzel is csak nő a munkanélküliség. Akkor lenne tiszte kép statisztikailag ha az ösz lakosságból kivonnák a gyerekeket az az iskolásokat is valamint a nyugdíjasokat akkor lenne tiszta kép a munkanélküliek számáról mert aki nincs már regisztrálva azt nem számolják bele az Orbáni statisztikába.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
@marlin: Bocsika azt nem hallottam. De azt igen hogy dec.31-vel megint 2000 szünik meg.
Levendula
Már megírtam egyszer, de még egyszer megírom: az egyik fiam külföldön dolgozik, SOHA NEM FOG HAZAJÖNNI, csak látogatóba, Karácsonykor, Húsvétkor.
Férjemék cégét február óta számolják fel, már megkapta a felszámoló kompániától az útilaput, 3 hónap nettó munkabér lesz a "jutalma"... A cég, ahol a nagyobbik fiam dolgozott, nem nyert pályázatot, ezért megszűnik létezni, bedobják a kulcsot 2012. december 31-ével. Rólam már ne is beszéljünk...
TEHÁT MÉG EGYSZER KÉRDEM: KIKEN SEGÍTETT AZ ORBÁN-KORMÁNY? MERT RAJTUNK NEM! SŐT, ELLEHETETLENÍTIK A CÉGEKET!
marlin
@sóher: Erdőgazdálkodásban, mezőgazdaságban, állami beruházásokon, melyek mind a közjót(!) szolgálják, alacsonyabb fizetést lehet adni, - mert így spórol az Orbán, meg a hűbéresei, -
a zemberek meg úgyse találtak addig munkát!!
Vagy vállalják (kényszerűségből) az "ingyenmunkát a Fidesz dicsőségére", (és a haverok gazdagodására) vagy elmennek!!
kkalman
@szaboria1: Ezek ha 2014-ben megbuknak, azt is képesek lesznek sikersztorinak kommunikálni.
sóher
Miről beszél minden szava hazugság:igen a haveroknak,rokonoknak ,jól fizető állás !!!
kukac50
Akiknek megszűnt a munkahelye , leépítés volt, azoknak 3 hónapig segít a kormány 22800 forint munkanélküli segéllyel,Sokkal több elbocsájtás van,mint munkahely teremtés.
A közmunka az csak a statisztikát javítja a gazdaság fejlődését gátolja.
Az csak a lefizetett századvég adatai.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.