Tőkés László szerint nem a zsidó származású emberek, hanem az őket listázni kívánó Gyöngyösi Márton jobbikos országgyűlési képviselő jelent nemzetbiztonsági kockázatot Magyarország számára.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kedwes
NA, ez az amitől én óva intettem, amikor a kettős állampolgárságról volt döntés. Mire fől, kavar be bárki is, aki nem Magyarországon él. Foglalkozzon a maga portájával!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gabrella
Tőkés is a pénzért politizáló pap.
outsider
@gabrella: Rendben! Kikérem magamnak a keresztények nevében! Válassz teret! :)
keresztapa
@Csizmás Kond: Azt nem tudom, hogy a metélés végrehajtása megtörténte-e, valós - e de, hogy nem a Magyar érdeket képviseli az már tettével bizonyított @gabrella: Te nehogy feltételezd már politikusról, hogy pénz nélkül politizálna, a hazugságot vásárolni kell, erre meg a politikusok teremtve vannak.
outsider
Ilyen tüntetésekhez jobbat nem is ajánlhattál volna, tökéletes :)
Dr plágium
Elítélem a zsidózókat, de a részeges, kurvapecér Tőkés, aki Horn Gyulának köszönheti az életét jobban tenné ha befogná a pofáját!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.