Az év elejére ennyit is kérhetnek majd a burgonya kilójáért a boltokban a terméktanács szerint, de utána csökkenhet is az ár. Október közepén még azt mondta lapunknak az Országos Burgonya Szövetség és Terméktanács titkára, Szabó István, hogy a jövő év elején 200-240 forint között lehet majd krumplit venni. Most már a 300 forintos fogyasztói árat sem tartja kizártnak január-februárra. Bevásárlókosarunkban legolcsóbban 80 forint (a nyíregyházi piacon) és 170 forint között (a győri piacon) lehetett a hétvégén krumplit venni. Budapesten 117 és 148 forint között mérték a legmérsékeltebb áron a zöldség kilóját. De van, ahol már most is 140 és 200 forint között kell fizetni érte.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Disznópofa
Miér nem hoznak be más országból, nem az a cél hogy az emberek könnyebben éljenek, egye meg a drága krumpliját, aki megtermelte! Amúgy ezt sem hiszem! Bespajzolták a kinti krumplit és most felverik az árát. Úgy csinálnak, mint a cukorral. Mocsok disznó banda!

Beülünk a kocsiba egy jó nagy utánfutóval és hozunk a szomszéd országból egész télre mindent. Nagyon aljas társaság!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kamazuka
A magyar föld ! .Elhelyezkedése és folyókkal tagoltsága révén nem 10-et de akár 60 millió embert is képes lenne élelmiszerrel ellátni.
Nem véletlenűl butítják tudatosan le, a gazdaság ezen ágát!
Van még egy ilyen ország európában ezen a szélességi körön,mely területének 60 % mezőgazdaságilag művelhető terület?
pattantyus rozsa
@QQCSI: Régebben a szegények eledelének mondták ma meg már meg se tudja venni.Azért az szégyen hogy ez egy alapvető élelmiszernek számít,.Mi lesz azokkal a családokkal ,akiknek eddig is csak krumpli jutott?Még a régi áron.
pattantyus rozsa
@sziráki ágnes: Akkor nem rakottkrumpli lesz hanem rakottkolbász.@kamazuka:
pattantyus rozsa
@sziráki ágnes: Bocsánat Ágnes .,a mondatom végére ,véletlenül rosszat kattintottam.
sza
@pattantyus rozsa: Nem jó a tömény kolbász, még elcsapja a hasunkat! :-)
pattantyus rozsa
@kamazuka: Nem is akarják megműveltetni pedig sok embernek adna munkát.Két éve egy idős képviselő felszólalását figyeltem.Horváth Jánosnak hívták az illetőt ő is azt fejtegette miért vetetlenek a földjeink amikor ilyen kiváló földrajzi adottságokkal rendelkezünk,?Tudja ezt valaki?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.