Megtalálta a honvédelmi tárca az elveszettnek hitt dokumentumot. Megtalálta a korábban elveszettnek hitt Gripen-jelentést a honvédelmi tárca, miután Hende Csaba honvédelmi miniszter átfogó vizsgálatot rendelt el a dokumentum felkutatására – írja a Népszabadság. Az eredetileg 2007-ben készült, a Gripen vadászgépek vitatott beszerzésének körülményeit vizsgáló úgynevezett Vadai-jelentésről korábban a szakminiszter azt állította, hogy a dokumentum hivatalosan nem is létezik. Az irat a HM tájékoztatása szerint szám nélkül, egy példányban készült, és nem ügyviteli úton továbbították 2007-ben a miniszterelnöknek.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pilóta
"Mint a Honvédelmi Minisztériumnál elmondták, a jelentés titkossá minősítése az alaki hibák ellenére tartalmilag indokolt volt, vagyis a dokumentum mégsem nyilvános."
Mobil123
@Pilóta: Naná, hogy marad a titkosítás. Benne van abba mindenki. Pártállástól független.
turul72
Azért milyen szép volt, mikor Hende lenyilatkozta, hogy ez a jelentés nem létezik, de ha mégis, akkor titkos. Hát nem gyönyörű?
gazdag dezső
Titokban szeretnék tartani hogy,nagy kenőpénzek kerültek zsebekbe !!!
coyote3
Ahogy a barátom szokta mondani az ilyenekre: Aztaqrva...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.