Megkérdőjelezi a 2006 őszi tüntetésekről könyvet író Debreczeni József hitelességét Révész Máriusz fideszes országgyűlési képviselő. A politikusról az egykor MDF-es, most Gyurcsány-párti író azt sugallta könyvbemutató rendezvényén, hogy a rendőrök nem verték meg, sőt az sem kizárt, hogy részeg volt, azért támolygott. A Hír TV Rájátszás című műsorában Révész Máriusz arról is beszélt, miért tartja indokoltnak beperelni a Demokratikus Koalíció alelnökét.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pilóta
@marlin: 11:06
Ez már "halmazat" lenne:-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
@Pilóta: köszi. de ha kell haza megyek ezen ne múljon.
Egyszer otthon nagy fellázadás volt és azt hittem . Na most!
voltunk is elég sokan . de amire ott volt az idő hogy na. Most mond el mi a bu meg a bánat. Majdnem mindenkinek dolga volt " nem értek rá" és nem egyszer volt ilyen a végén meg ha eredmény volt, jöttek elő és hangoskodtak. Na! Í gy kell ezt ! együtt! Közösen! és ők voltak meg sértődve amikor el küldtem a csába őket. és ott állt szemben az " ellenség" és azt mondta.
Látod? ! mondtam én hogy széllel szemben hugyozni nem lehet .
én csak erre, Dehogynem " sörösüvegbe! "
De sok az üveg és kevés embernek kell pisílni. vagy szégyenlősek.
bosszants
Debrecenit életműve igazolja, ezt a részeges disznót meg az általa összeokádott egri taxik!
coyote3
Révész beszél a hitelességről... Mondjuk elég hitelesen nyal, az biztos:)
Mobil123
Te okos tojás megint elpics@znak, a hülye pofázásaidért. Azt akkor lehet, hogy a rendőrök el is fordulnak, nehogy lássák ki vágott pofán.
silber13
@szaboria1: Jájj Kedves Szabika, de NAJV vagy! Az hogy ő ponty az ellenkezőleges irányba ment, az biza' tudatosságos cselekedet vót, mert látván a szemétfasisztakomcsiliberós rend őrízői által elkövetett békességes civilek elzsanakolását, menten kitőrt belőle a Fityiszre jellemző Timur és csapata effektus és rohant rögvest segedelmére a védteleneknek. Tántorgása pedig életszerű, hiszen lökdösték vala a tömegben. És azért keveredett a Dob és Síp utca sarkára, mert ő lévén zeneszerető és bízvást hitte, hogy ha valahol, akkor a két utca sarkán vidám zenés happeninget tartanak.! Nem gondolta, hogy ott csak dobolni fognak. A fején...!
Atyám, ott fent a mennyekben! Mikor teremtetted ezt az emberizinket, nem akadt körödben egyetlen - selejtet kiszűrő - MEÓS?
szaboria1
@silber13: Köszi nagyon jót nevettem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.