A Szegedi Tudományegyetem hallgatói önkormányzata (SZTE EHÖK) szerint a felsőoktatási intézmény működését veszélyeztetheti a száz százalékban államilag finanszírozott képzési helyek jelentős csökkentése.

Az SZTE EHÖK MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleménye szerint amennyiben véglegesek a sajtóban megjelent, 2013-ra vonatkozó felsőoktatási keretszámokról szóló információk, abban az esetben komoly esélye van annak, hogy bezárja kapuit a szegedi intézmény.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
A qrva életbe! Hát zárják! Zárja csak be ez a csúti süvölvény és párttársai kondája, csordája! Bravó Csútnak nevezetes törpe Lancelotja! Csak így tovább! Miként a költő írja " még nem elég! " További sok sikert egy nemzet tudományos életének sikeres megdöglesztéséhez! Minek is egyetem, főiskola, minek a kiművelt fő, a " pallérozott elme " ebben az országban, minek a Nagy öregek rengeteg munkával összehordott tudása Minek, mikor mi ázsiai barbárok, nyereg alatt puhított húst zabálunk és kumiszt vedelünk, közben áhítatosan hallgatjuk / már aki!!!/ többszörösen ki- és átkeresztelkedett törpe kelekótya sámánunk artikulátlan turulos óbégatását, amit ő útmutatásként aposztrofál! Elrohan mellettünk a világ, de ez ezt a hungarofób bagázst nem érdekli. És- miként már oly sokszor - ismét mi fizetjük meg a révészt, meg a révész pénztárosát, meg az evezősöket, stb. Hajrá magyarok...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.