A HÖOK Facebook oldala szerint a szerdai kormányülésen elfogadták az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) javaslatát, ami alapján jövőre jelentősen csökkennek az állami teljes ösztöndíjas keretszámok, 10 480-an vehetnének részt ilyen képzési formában.

"Döbbenet! Elfogadták! Itt már nincs jobb- és baloldal, felső 10 000 van és a többiek. Gratulálunk, holnapra sok embernek várjuk a lemondó nyilatkozatát" - olvasható a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK) Facebook oldalán, vagyis a kormány mai ülésén elfogadták az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) javaslatát, ami alapján jövőre jelentősen csökkennek az állami teljes ösztöndíjas keretszámok, 10 480-an vehetnének részt ilyen képzési formában.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
2014-ben pont első szavazók lesznek azok, akikkel most így kibsztak. Majd ikszeljetek okosan, tudjátok, ha kaptok valamit, azt úgy illik, hogy visszaadjátok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kerék
Ismerek olyat aki kurva okos, csak ötösei voltak gimiben...de nem vették fel egyetemre mert nem jutott államilag támogatott hely, és nem tudták kifizetni a tandíjat (5 gyerek, kevés pénz stb.)
Ehelyett felvettek egy csomó balfaszt aki a szorzótáblát sem ismerte kb.
Pálinkafőző Rézüst
@senkifia68: Tóóóóóódika, már hiányoztál! Beszart a fax?,?,:)))
senkifia68
@Pálinkafőző Rézüst: Mert? Hol voltál idáig bronzom? Csak nem magadon kívül?
senkifia68
...csak azok jutottak be akik tényleg tudtak!

Jártál mostanában iskolában? Döbbenet! A fizikai munka minden formája elítélendő, azt csak ostobák, hülyék, degeneráltak vagy közmunkások végeznek (tisztelet a kevés kivételnek!!!).
Mára érett be az elmúlt negyven év nemzedékeket romboló pszichikai modellje!
"TANULJ FIAM, KÜLÖNBEN DOLGOZNOD KELL!!!".
sonderkommando
@senkifia68: Ebben van igazság.
Az nem lenne gond, hogy kevesebben mennek a felsőoktatásba, mivel vannak szakmák, ahol nagyon karcsú a jelentkezők aránya és a kiszoruló fiatalokkal simán fel lehetne tölteni a létszámot.
A gond az, hogy akik nem jutnak be, nem szakmában gondolkodnak. Nekik a hegesztő, villanyszerelő, cnc firgácsoló, stb. nem perspektíva, nem beszélve arról, hogy ha el is végzi egy ilyen figura, kétséges, hogy jó szakember lesz belőle.
A másik gond az, hogy nálunk kevés munkalehetőség van, ami van az sincs megfizetve.

Sőt könnyen lehet, hogy hamarosan az a nulla is el fog tűnni, ami tovább ösztönzi a hazai fiatalságot arra, hogy elhagyja az országot, hiszen lojalitásból nem lehet megélni.
kukac50
És kizárólag Fideszes politikusok gyerekei ,barátaik rokonaik gyerekei és punktum.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.