A bruttó hazai termék harmadik negyedévben 1,5 százalékkal csökkent a tavalyi év azonos időszakához képest – közölte a Központi Statisztikai Hivatal. A közölt adat megegyezik a korábbi előzetes becsléssel. A csökkenést jelentősen befolyásolta a mezőgazdaság teljesítményének visszaesése. 2012 első három negyedévében a magyar gazdaság teljesítménye 1,3 százalékkal csökkent 2011 azonos időszakához képest. Mindez azt jelenti, hogy a magyar gazdaság nem került ki a recesszióból, hiába nőtt az információ, telekommunikáció, szálláshely-szolgáltatás, vendéglátás és az építőipar teljesítménye.

Forrás: hir24.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
@Pálinkafőző Rézüst: De ! Nahát ! ...
sokanvagyunk
Minden kis- és nagyvezér mostanában kapja meg kiemelkedő prémiumát a sikeres év után! - a negatív eredmények ellenére erre még mindig jutott - nehogy ők is recesszióba essenek?
Pálinkafőző Rézüst
@sokanvagyunk: nem fognak odaesni, ahogy itt nézelődök, és olvasgatok...
Dr. Felipe
Micsodaaa? A tündérmesék országa soha nem lehet recesszióban erről pöttyös seggű kusza szem elvtárs gondoskodik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.