Az ombudsman szerint bár a magyar állam nem sértett nemzetközi normát és a számára biztosított jogkörben járt el, amikor hozzájárult Ramil Safarov azeri katonatiszt kiadatásához, az ügyben több szempontból is sérülhetett a jogbiztonság követelménye, valamint sérült a magyar állam szuverenitása is - állapította meg hivatalból folytatott vizsgálatában Szabó Máté.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vilifater
@miazavalami: Remélem ! Már csak azért is,mer ahogy a híreket figyelem, egyre növekszenek az USA-ban az " Irán projekt " ellenzői . Már túl nagy a kockázat.
vilifater
@vilifater: Azt kifelejtettem,hogy így meg a nyugat szarban lesz,mert Ilyen mértékü fogyasztás mellett a tartalékuk (tartalékunk),már csak 5-6 évre elegendő !!
miazavalami
@vilifater: Inkább szarban mint háborúban. Megmondom őszintén gőzöm nincs a nagypolitikához , de ... :-)))
vilifater
@miazavalami: Pedig csak a nagypolitikából vezethető le, és érthető meg, az a történés,hogy 22 év alatt egy teljesen kifosztott ország lettünk, Ráadásul a külföldi gazdasági prognózisok elkeserítő képet mutatnak,hogy hol leszünk, 10-15 múlva !! (nem csak mi, hanem Dél-Európa,és Közép- Európa is ). De ezt már hagyjuk,mert hosszú,és bonyolult történet...
miazavalami
@vilifater: Hogy hol leszünk nem tudom, de remélem kicsit jobb lesz!
sóher
Bűn feleljen érte Orbán ,Szijjártó !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.