A 2008-as szociális népszavazás plakátjai előtt terjesztett egyik Fidesz- szórólap . A képek magukért beszélnek, hála az égnek, hogy a Miniszterelnök úr még sosem hazudott, és ezt az internet segítségével minden nap be is lehet bizonyítani ...

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
soljanka
@KöBüKi: Igen, a hívőnek kötelessége - vagyis úgy érzi, hogy az - védeni a nyílvánvaló gazságokat is. Talán -és ez még a legelfogadhatóbb érv számomra- szégyen nekik, hogy hagyták így bepalizni magukat, és ciki bevallani a valót, így kitartanak.
Nem látok bele fejükbe, mert szerencsélre engem elkerült a fanatizmus minden formája, de egyszer egy-két órára érdekes lenne az ő fejükkel látni a dolgokat.
dzurinda
@entero: "Csináljak neked akármilyen szöveggel és szimbólumokkal ellátott szórólapnak látszó hazugságot? Nem túl bonyolult manapság. "

Bocs a durva stílusért, de rossz olvasni ezt a vergődést, hogy értelmes ember létedre tagadod a tagadhatatlant... Ez a szórólap valódi, és kész, Orbánék mást mondtak ellenzékben, mint amit most tesznek.
entero
@Dr. Felipe: A te elvtársodról itt van egy kis link. hvg.hu/itthon/20120215_szigetvari_bajnai_alapitvany Egyébként ellene voltam a vizit díj és a tandíj leszavazásának, csak hogy tudd. Akkor sem voltam ellene hogy bevezessék, és most sem. Köpködhetsz tovább, te Gyurcsány hívő.
entero
@Pálinkafőző Rézüst: A személyeskedés a te asztalod. Ha máshoz nem is, ahhoz nagyon értesz. Tisztel Bajnai meg Amerikából fogadja a több tíz milliós támogatást, igazi hazafi.
bundi
@entero: nem gondolod, hogy nem szép dolog modera néven írogatni itt?
kb 1 napja túnt itt fel, mégis azt mondod, hogy a nagy fiad regisztrációja, és egyből fenyegetőzik itt. milyen dolog ez.
egyébként amit a másik cikknél válaszoltam neki, azt ide is bemásolom, aztán demonstráld azt a nagy moderációs tudásod.
"@modera: engem is törölj, engem is te rövidítés. én sem értem...
hadd lássuk a jövőt...
elvtárs, elvtárs, elvtárs, elvtárs, elvtárs, elvtárs, elvtárs, elvtárs, ...
nem tudom régebben valaki belinkelte a nem megszorítások kormányának nem elvtársait.
most lusta vagyok visszakeresni, de ha nem hiszed a te kedvedért még ezt is megtenném, csak hogy prezentálni tudj.
na lássuk azt a cenzuromániát."
entero
@bundi: Veled semmi bajom nincs, szóval ne erőlködj.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.