Megtelt a Liszt Ferenc repülőtér várója, az emberek idegesen fogadták a hírt, hogy az irányítótoronyban jelentkezett hiba miatt a reptér pénteken éjfélig biztosan zárva tart – jelentette a helyszínről a Hír Televízió tudósítója. A Liszt Ferenc-repülőtér irányítótornyában jelentkezett hiba miatt a reptér pénteken éjfélig zárva tart, járatokat nem fogad és indít. Péntek délutáni tervek szerint szombaton délelőtt 10 órakor nyit ki újra, de az időpont változhat – mondta Hardy Mihály, a repteret üzemeltető Budapest Airport kommunikációs igazgatója a távirati irodának.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pilóta
"A repülőteret dél előtt tíz perccel zárták be az irányítótorony elektromos ellátórendszerében keletkezett műszaki hiba miatt, azóta a teljes repülőtéri szolgálat dolgozik a hiba elhárításán. Az Airportal.hu repülésszakmai oldal információi szerint egy hővezeték törött el a repülőtéri irányítótoronyban, amelynek következtében sérült az elektromos rendszer, emiatt kellett a repülőtér lezárása mellett dönteni."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.