A kormányszóvivőtől megtudhattuk: a diákhitelben eladósodott egyetemistákkal is vannak új tervek, egyszerűen eladná őket az állam a vállalatoknak. Isten hozott mindenkit a Nemzeti Diplomás Prostituált Program csodaszép világában!

Feltöltő: Komjaga
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Én már korábban is mondtam hogy itt rabszolgatartó társadalom épül. Baltazár mondta hogy munka alapú társadalmat akar, jaja rabszolgamunka alaput. A rezsim mindenütt rabszolgákat szeretne látni meg rabszolga piacokat ahol lehet adni venni a rabszolgákat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
Én már korábban is mondtam hogy itt rabszolgatartó társadalom épül. Baltazár mondta hogy munka alapú társadalmat akar, jaja rabszolgamunka alaput. A rezsim mindenütt rabszolgákat szeretne látni meg rabszolga piacokat ahol lehet adni venni a rabszolgákat.
Rézangyal
A rabszolgatartás kiépítését már négy éve mondogatom. Mindenki lehülyézett. Mire jó vajon a felnövekvő nemzedék lebutítása VV, meg BB műsorok, Megasztár és Gipszfaktor meg hasonlóan szárnyaló IQ nuku igényű műsorok özönével? Mire valók a hitvány és erkölcstelen celebek, akiket "követendő pédaképnek" tekintenek a fiatalok? Ezzel párhuzamosan az oktatás általános szétverése, a felső oktatás elérhetetlenné tétele! Az ostoba embert könnyű rávenni, hogy dolgozzon piri pénzért, nézze a kibxott mindig Tv-t és elégedjen meg a külföldi üzletlácok forgalmazta élelmiszernek becézett szeméttel. Ja és házasodjon ezerrel, mert a kdnp szerint a jó erkölcs az fontos ( ha-ha) és szüljék rakásra az újabb kis rabszolga babákat! A jó kurva anyját az egész szemét bagázsnak
Szabotázs
@Rézangyal: Igazából egy ideje sejthető volt, hogy a kormánynak minden képzeleten túlmutató nosztalgiája van a '30-as évek feudális alapú "tekintetes uram", meg 3 milllió koldus országa kapcsán, ahol a paraszt kussol és kapál az urak meg vigadnak, de mióta Felcsúton a volt gázserelő, orbán-kisbíró a ellopta a juhásztól még a szart is legutóbb, azóta nincsenek szavak minderre. Az biztos, hogy a felsőoktatás kinyírása arra kell, hogy az "elit" csak a saját gyerekeikből álljon a továbbiakban, a többi meg majd jobbágy lesz a Fideszes földeken, csak ez XXI. században nagyon kínos. Mondjuk, ha mi akarunk lenni Európa Mozambikja, akkor járható út...
Rézangyal
@Szabotázs: Nem véletlen, hogy nem vetettek eddig is gátat a cigányság szaporodásának! Ahhoz ugyanis nem kell atomfizikusnak lenni, hogy kikövetkeztessük, mi lesz ennek a vége. A magyar értelmiség el fog vándorolni. A fiatalság szintén. Akik ÖNKÉNT itt maradnak, azok nem is lesznek másra alkalmasak, mint rabszolgának. ( kivéve aki anyagi ok miatt nem tud lelécelni) Az öregek és betegek sorsa is el van rendezve. Előbb-utóbb égnek rúgják a mamuszt, oszt pá.
Valakinek viszont el kell látni az új földesurakat! Nekem már most elegem van abból, hogy az adómat a cigányoknak adják, a TB járulékomból ukránokat dajkálnak, úgyhogy mi is lépünk innen, amint az anyagiak megengedik! De lehet, hogy pénz nélkül is elmegyünk.
Komjaga
@Dr. Felipe: Az a baj, hogy rengeteg olyan felvetés van, amit a politikusok kapcsán viszonylag sokan betippelnek, mégis eleinte mindenki csak röhög rajta, "mert azért ez csak nem igaz". Torgyán kapcsán is egyből felvetődött, hogy a fickó pszichésen beteg, mégis legyintett mindenki. Aztán miután lemondott, a tévében mesélte el, hogy kezelik. Mindenki csak röhögött megint... Jelenleg a parlament 60%-áról simán el lehet mondani, hogy vélhetően valamilyen elmebaja van, mégis mindenki csak röhög, hogy biztos nem. Pedig, hát egy pszichológiai alkalmassági csak elférne a Tisztelt Házban is, mégis csak egy országot vezetnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.