Súlyos hibákat vétett a Semjén Zsolt szakdolgozatát vizsgáló bizottság Jobbágyi Gábor, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem egyetemi tanára szerint, aki az MTI-nek vasárnap azt mondta, Semjén Zsolt akár pert is indíthatna jó hírnév megsértése miatt. Az egyetemi tanár, aki szavai szerint az elmúlt évtizedekben sok száz szakdolgozat elbírálásában vett részt, azt mondta, tudomása szerint Semjén Zsolt nem kapott határozatot a vizsgálóbizottságtól, pedig szerinte ennek a megküldése kellett volna hogy legyen az első.

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
Jobbágyi Gábor, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem egyetemi tanára szerint, nem az a "súlyos hiba", hogy ez az Istenbarma Semijén a szakdolgozat "megírása" helyett "lopott", hanem az volta "súlyos hiba", hogy nem kapott határozatot a csalást kivizsgáló és azt megállapító magasan kvalifikált tanárokból álló ad-hoc bizottságtól!!
Érdekes ez a "kereszténykonzervatívkatolikus" erkölcsi, etikai és morális felfogás!!
KöBüKi
Egy nagy lófausztot!
Csupán van az a pénz amiért...!
Dr. Felipe
Ebből is látszik hogy mi a nívó a katolikus egyetemeken. Egyik alkeresztény úgy gondolja mentegetni kell a főkeresztényt hátha jut neki is valami a mannából vagy jut neki is egy jó kis pozíció a tűz körül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.