Alacsony, 28 százalékos részvétel mellett Petrovay Zoltán, a Magyar Szocialista Párt (MSZP) jelöltje nyerte a vasárnap tartott időközi önkormányzati választást Szolnokon, a 7. számú egyéni választókerületben. Eredmények: 1. Petrovay Zoltán MSZP, 703 szavazat (45,5 %). 2. Hegyiné Mladoniczki Éva Fidesz, 531 szavazat (34,3 %). 3. Kézér Tamás Jobbik, 187 szavazat (12,1 %). 4. Szabó Zsolt LMP, 112 szavazat (7,2 %).

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Don Quijote
@entero:" ránk még csak nem is fogható az hogy a Fidesz egyengette az útjainkat."

Volt már 6,5 évetek! Láttuk, ismerjük a hozzáértést:DD
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@marlin: Azt én sem tudom Bajnai mire költötte a felvett hiteleket. Az biztos hogy nem az államadósság törlesztésére fordította.
entero
@sziráki ágnes: Az ikreim csak velem alszanak el. Ilyenkor kénytelen vagyok szeretett társaságomat itt hagyni...:-))
sza
@entero: Nini Megvagy! :-) De én már megyek! Jó éjt nektek! :-) Ja a felvett hitelt nem a Bajnai kormány költötte el , hanem az Orbán kormány! Nézz csak utána...
Dr.luigilongo60
@senkifia68: Lesz szíves megtekinteni az alábbi táblázatot és lőn világossáh államadósság tekintetében:
akk.hu//kepek/upload/2012/MONIT1210.pdf

Nem kell a hablaty.
marlin
@entero: Ha legközelebb találkozol a "Viktorral" légyszíves kérdezz rá!! Ő az, aki el tudja mondani, hogy mire költötték!! :))
marlin
@senkifia68: Csubika!!
A 21:46-os hozzászólásod dicséretesre sikerült!! Tökéletesen igazad van abban, hogy tisztességes munkáért tisztességes megélhetést biztosító bért kell(ene) fizetni és nem pótlékokat, Erzsébet utalványokat, meg életbiztosításokat!!

Viszont a többi butaságot fölösleges volt ide is bemásolnod!!
A Negatív kampány tekintetében a Ron Werber csak gyenge kisinas a George E. Birnbaum és Arthur Finkelstein mellett!! Erről a két úrról miért felejtettél el megemlékezni??
Azt össze számoltad már, hogy a Balsai István; Szapáry György; Balogh Gábor; Győri Tibor; Habony Árpád; Völgyesi Miklós; Horváth Attila; Henter Lilla; Vida Vivána Ildikó; Hegedűs Zsuzsa; Félegyházy-Megyesy Jenő; így együtt, vagy külön-kölön is mekkora kárt okoztak az ország polgárainak??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.