Török Gábor szerint nem megúszható, ami a felsőoktatásban történik. Ha Orbán Viktor és a Fidesz komolyabb politikai sérülések nélkül megússza, amit a felsőoktatásban tesz, „akkor olyan politikai érzékkel” rendelkezik, és annyival többet tud erről az országról, hogy Török Gábor szerint neki és másoknak is el kell gondolkodniuk politikai tudásuk értékén. A politológus szerint 2014-ben komoly szavazatveszteségnek kellene következnie, mert ami történik az égbekiáltó fordulat ahhoz képest, hogy 2008-ban sokan „Orbán Viktor szép szavaival egyetértve lelkesen szavaztak a fizetős felsőoktatás ellen”. A problémára rossz a Fidesz válasza.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pilóta
"A kormánypárt nem magyaráz, értelmez, hanem tagad. Török ugyan elismeri, hogy nem lehet eléggé alábecsülni a választókat, de – teszi hozzá – a manipulációnak van két óriási ellensége: a valóság és a személyes tapasztalat."
Pilóta
"A 2008-as Orbán

Nem az a baj, hogy Magyarországon jelenleg túl sokan járnak egyetemre, mert nem érjük el az uniós átlagot az egyetemre, főiskolákra járók arányát tekintve” – magyarázta meggyőzően Orbán Viktor a köztelevízióban még 2008-ban. A Fidesz elnöke akkor – Széchenyit idézve - arról beszélt, hogy Magyarország "jövőjét a kiművelt emberfők határozzák majd meg" és ez a jövő sokkal inkább függ a tudástól, mint a pénztől. Ezért fontos, hogy Magyarországon minden szegény sorba született, de tehetséges gyerek eljuthasson az egyetemre."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.