A globalisták hazai médiacsapatai­nak és véleményformáló osztagai­nak mindenre van kész válaszuk, melyek többnyire hamisak, bár első olvasatban sokszor igaznak tetszenek. Elhallgatni azonban még ennél is „szakszerűbben” tudnak. Ha első számú kedvenceik kormányon vannak a legbrutálisabb kormányzati intézkedést is magasztos elvekkel, esetleg világgazdasági kényszerekkel, gazdaságunk nyitott jellegével indokolják. Húsz évig volt hangos a közbeszéd attól, hogy az állam rossz gazdája a vagyonnak, ezért ezt a vagyont privatizálni kell az utolsó szögig. Az adóemelések pedig kedvenceik regnálása alatt soha nem az emberek terhét növelték, hanem a „társadalmi igazságosságot” szolgálták. Állítólag. Ezért akart Bajnai még vagyonadót is kivetni a lakóingatlanokra, amelyeket évtizedekkel ezelőtt az emberek alacsony bérükből és hitelekből gründoltak össze. Amikor privatizáltak, akkor állítólag az „esélyegyenlőség” elve érvényesült az olcsó bankhitellel érkező külföldi és a hiteltől távol...

Forrás: magyarhirlap.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pilóta
"Arról hallgatnak, hogy a szerződéses és a szabadpiaci gázárak közötti, néha húsz-negyven százalékos eltéréseket a saját hasznukra használták ki a gázszolgáltatók a fogyasztók kárára, de ennek most vége. Ha a kormány be is jelenti, hogy tíz százalékkal olcsóbb lesz az áram és a gáz is, mert bőven kitelik a szolgáltatók profitjából, akkor meg a piacgazdaságba történő durva beavatkozásról beszélnek, vagy elkésettnek nyilvánítják az intézkedést. Kedvenceik mindig időben emeltek energiaárakat, semmi kétség."
Január
Ami a cikkben szerepel, igaz, csak éppen a 7. évében regnáló Fidesz sem az a hímes tojás, majd az utódok írnak a ténykedésükről egy hasonló cikket.
Amúgy pedig minden nézőpont kérdése, csak az változatlan, hogy a köznép issza a laikus - vagy, ha nem is laikus, de a népet teljesen figyelmenkivül hagyó -intézkedéseik levét - mindegy, hogy jobb, mindegy hogy baloldali volt a döntés.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.