Átlépték a parlamentet körbevevő kordont a tiltakozó hallgatók. A rendőrök felsorakoztak velük szemben.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
musicnummer1
Ha nem csal az emlékezetem:: Az Operánál a tömeg összel várta Viktort a föbejáratnál...és Ö a Sanyibácsit ( belügyminiszter ) küldte ki, hogy csináljon rendet, az meg beszólt a tömegbe, hogy nyugi...(!) és a slepp (fidesz buli) a hátsó bejáraton menekült (ott voltak a limousinok)...Igaz ott nem voltak kormányörök, csak rendörök...most kit küld ki vajon ??? Rózsikát ??anno Gyurcsány bevallotta, hogy " elqrtuk"nem kicsit, nagyon !!! Ezt Viktorka is elmpondhatná a Ma telcsyvel együtt...
Csizmás Kond
@silber13: hiányolsz ?
Ha már a véleményemre vagy kíváncsi elmondhatom, hogy sok olyan ordibál akinek még esetleg érettségije sincs nemhogy egyetemista lenne...
csikknorisz
Nem nagy esély van rá, hogy kimenjenek, de az sem túl valószínű, hogy bent vannak.
silber13
@sziráki ágnes: Minek is? Hogy a kozmetikus tükre macsekot meglátván elsápadna az irígységtől, ne adj Isten, le is ugrana elkeseredésében a falról a cica szépsége láttán?
Disznópofa
@nyanya001: Majd a rendőrök elintézik ezt az ügyet, a helyzet meg lesz oldva...de fehér ember nem felejt...
sza
@silber13: Á dehogy! Gyantáztatni! A bikini vonalra gondoltam..., de kezdhetjük máshonnan is! :-) Tiszta szőr szegény. :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.