Hiller István csütörtökön kijelentette: az MSZP szolidáris az egyetemi hallgatókkal, oktatókkal és a középiskolásokkal is, akik okkal tiltakoznak a kormány oktatáspolitikája ellen.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

230 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
@noboza: nebassza meg. Ennyi sületlenséget összeírni azért nem semmi. Mármint bejegyzésed onnan, hogy "mocsok munka... egész a végéig, de különösen az. Te is ott voltál a tv ostrománál, vagy az Erzsébet hídnál? Valószínű, azért írsz ilyen sületlenségeket.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
noboza
@Pálinkafőző Rézüst: -kicsi elvárás magaddal szemben -igy kommentjeidet nem is értik nem lehet.Neked lehet ez kielégülés nekem van nő aki segit. neked a kezed.
paszulyka
@noboza: Mondd te tényleg ilyen lelketlen állat vagy ?
noboza
@paszulyka: Ugy kinálok békét neked ,hogy én nem üzentem"hadat".Sem lelketlen, sem pedig állat nem vagyok-és megnyilvánulásaim azért élesek, mert soha nem türtem az alaptalan vádakat sértéseket.Neked is leírom az igaztalan vád hármat öl.-akiről szól, aki terjeszti, és aki kitalálta.A te jelenlegi állapotodra való tekintettel kinálok békét neked.
paszulyka
@noboza: Mondd csak ha nem ilyen lenne az állapotom akkor mit írtál volna! Ne félts te engem!
noboza
@paszulyka:Nagyon mást nem-másként sem.Váratlan és méltatlan volt tőlled, és a válasz sem,volt külömb.Nincs miért féltenem téged. Két okból sem- irásaid kemény kiállásról tesznek tanubizonyságot-a másik nekem senkim se vagy- mint ahogyan én sem neked.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.