A szocialisták választmányi ülésén mutatják be a párt régi-új kampánytanácsadóját, Ron Werbert – értesült az Ezt így hogy? blog. Az MSZP megújult logóval és arculattal vágna neki a 2014-es választásoknak. A Magyar Szocialista Párt szombati választmányi ülésén mutatják be a szocialisták régi-új izraeli kampánytanácsadóját, Ron Werbert – írja blogjában Szalay Tamás Lajos. A Jókai utcai székházban zajló ülés egyik első napirendi pontja a tagozatok és a platformok országos minősítésének esedékes felülvizsgálatáról való döntés lesz, illetve a minősítést elvégző eseti bizottság felállítása. Prezentációt tart Mesterházy Attila és Gúr Nándor a párt foglalkoztatáspolitikai programjáról, majd Harangozó Gábor, Somogy megyei pártelnök beszél a dél-dunántúli regionális programról. Az ülésnek csak az eleje sajtónyilvános.

Forrás: barikad.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pilóta
"Az Ezt így hogy? blog szerint Werberre azért számítanak ez alkalommal a pártban, mert a választásokat szerintük a „terepen” lehet és kell megnyerni, az kampányguru pedig ebben „vérprofinak” számít."
--- Vérprofi!
--- Elvégre izraeli minta:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.