Senkit nem érdekel, de azért mindenütt elmondja: még egy ilyen szemét, antiszemita nép mint a magyar, a világon nincs. A zsidók hülyék, hogy nem csomagolnak - fogalmazta meg a zongorista, szerinte az izraeli befektetők sem döntenek jól, ha ide jönnek. Több halálos fenyegetést is kapott Magyarországról Schiff András, de ettől függetlenül sem tervezne visszatérni egy antiszemita és gyűlölettel teli országba – nyilatkozta egy finn lapnak a zongorista az Origo szerint. Az országimázst remekül építő, egyébként zsidó származása kapcsán a magyar politikai jobboldaltól rettegni-imádó művész azt mondta: „nagyon szomorú, ami Magyarországon zajlik, a jobboldal és a szélsőjobb nagyon erősek, az ország pedig tele van rasszizmussal, gyűlölettel, antiszemitizmussal és nacionalizmussal”. Nem ez az első alkalom, hogy Schiff András ilyen típusú nyilatkozatokat tesz egykori hazájáról. A minden sarokba Adolf Hitlert vizionáló zenész ugyanis tavaly a Washington Postnak panaszkodott arról, hogy...

Forrás: barikad.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

66 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
Mármint hogy Schiff András uszít?
Hát röhögnöm kell.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
profon
@taglo: Na végre valaki kimondta a tutit :))
Dr.luigilongo60
@taglo: Hú bakker, most hogy mondod?
Akkor valószínűleg ez a menyél a debramációs kulimizátor bazilikációs pilickájának a zsidóista kispista vészfékszelepe.
Most már tiszta a kép.
vigyorgó
@Dr.luigilongo60: Melyik (és milyen) ember oldalán állsz te ló nemi szerv? Én a MAGYAR ÉRDEKEK és a MAGYAR EMBEREK mellett állok!! a MAGYAR HAZÁMÉRT.
profon
@vigyorgó: És akkor miért teszel ellene minden szavaddal ?
vigyorgó
@profon: Valami elkerülte a figyelmedet. Magyar embereket írtam. Ez a cikk egy hazaárulóról szól.Aki mocskolja azt az országot ahol felnőtt és tanult. Az ilyen ember nem érdemel mást mint kiközösítést. NEM MAGYAR EMBER.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.