Senkit nem érdekel, de azért mindenütt elmondja: még egy ilyen szemét, antiszemita nép mint a magyar, a világon nincs. A zsidók hülyék, hogy nem csomagolnak - fogalmazta meg a zongorista, szerinte az izraeli befektetők sem döntenek jól, ha ide jönnek. Több halálos fenyegetést is kapott Magyarországról Schiff András, de ettől függetlenül sem tervezne visszatérni egy antiszemita és gyűlölettel teli országba – nyilatkozta egy finn lapnak a zongorista az Origo szerint. Az országimázst remekül építő, egyébként zsidó származása kapcsán a magyar politikai jobboldaltól rettegni-imádó művész azt mondta: „nagyon szomorú, ami Magyarországon zajlik, a jobboldal és a szélsőjobb nagyon erősek, az ország pedig tele van rasszizmussal, gyűlölettel, antiszemitizmussal és nacionalizmussal”. Nem ez az első alkalom, hogy Schiff András ilyen típusú nyilatkozatokat tesz egykori hazájáról. A minden sarokba Adolf Hitlert vizionáló zenész ugyanis tavaly a Washington Postnak panaszkodott arról, hogy...

Forrás: barikad.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

66 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
Mármint hogy Schiff András uszít?
Hát röhögnöm kell.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pilóta
"A minden sarokba Adolf Hitlert vizionáló zenész ugyanis tavaly a Washington Postnak panaszkodott arról, hogy Orbán Viktor, így Magyarország nem alkalmas az Európai Unió soros elnökségének betöltésére. Természetesen akkor is ki kellett emelnie, hogy mérhetetlen idegengyűlölet és sovinizmus burjánzik a Kárpát-medencei országban, hiszen e nélkül nem lehet nyilatkozni hazánkról.

Augusztus végén a Háárec nevű izraeli lapban konkrétan lehülyézte a zsidókat, amiért nem hagyják el azonnal az antiszemita Magyarországot."
--- Ezen, már csak egy Idiot-rakéta segíthet:-)
Dr.luigilongo60
Mármint hogy Schiff András uszít?
Hát röhögnöm kell.
Január
Hiába na, elfelejtette Ő is hogy honnan és hogy indult.
"Hogy valóban bántanák-e, szinte kizárt. Mi tudjuk ezt jól, de a hivatásos rettegők ebből élnek, nem tagadhatjuk meg tőlük a kenyérre valót. Persze, hogy erkölcsileg, hogy tudják rendbe tenni magukban azt, hogy lejáratják Magyarországot, már más kérdés. "
vilifater
@Dr.luigilongo60: Akkor röhögés közben , meséld el , hogy ha olyan rossz dolguk van , mégis mi a francért jönnek tömegesen,lakótelepeket , kibucokat építve,és már Izraelben magyarul tanúlva ?? ( a kettős állampolgár : " sayan " ügyet,már túltárgyaltuk )
Dr.luigilongo60
@vilifater: "mi a francért jönnek tömegesen,lakótelepeket , kibucokat építve,és már Izraelben magyarul tanúlva "
Ez mekkora baromság!!!???
vilifater
@Pilóta: A végéhez,hogy "miért nem hagyják el az antiszemita Magyarországot ": Mert mégsem hülyék . Sőt,az okosak inkább jönnek. Lakótelepeket,kibucokat építve,és már Izraelben magyarul tanulva. Ezek szerint, mégsincs olyan rossz dolguk nálunk...
vilifater
@Dr.luigilongo60: Ennyire tájékozatlan,vagy csak zsidó ?
dubitus
@vilifater: Kérlek, ne hagyj hülyén meghalni!
Tudomásod szerint hol van Magyarországon kibuc?
Dr.luigilongo60
@vilifater: Akik állandóan csupán a kuruttyról,magyarinfóról,barikád,jobbik és hasonló oldalakról tájékozódnak, azoknak biztosan vannak ilyen "pontos forrásaik".:-))
Mindjárt megszakadok a röhögéstől.
Dr.luigilongo60
@dubitus: Egyesek fantáziája szinte végtelen, főleg azoknak, akiknek tolják is be a baromságokat naponta "intrabénásan".
nahát
@Dr.luigilongo60: te is be vagy tojva hogy listára kerülsz? Ezért véded mindig a zsidókat? Nagyon átlátszó!
Dr.luigilongo60
@nahát: Aki itt be van tojva, az te vagy és hasonszőrű társaid, vedd elő inkább a zsidó vudubabádat meg a tűket és játszadozz egy kicsit, az való neked.
nahát
@Dr.luigilongo60: csak röhögök rajtad, másra nem vagy jó!
Dr.luigilongo60
@nahát: Kedeves egészségedre, csak meg ne fulladj ám!
lbs
@Dr.luigilongo60: Igazad van!
Ennek a hungarofób zongoranyűvőnek a kijelentésein csak csak röhögni lehet.
Persze ha Putyin atyuska birodalmával tenné ezt, akkor nem biztos, hogy sokáig röhöghetnénk...
moiszikf
@Dr.luigilongo60: tegnap 22:09-re

Az általad emlegetett "pontos források",szinte semmilyen médiamegjelenést nem kapnak,mégis kb. egymillió ember figyel rájuk. Ha valóban röhejes minden megnyilvánulásuk,akkor nosza,toljuk befele "intrabénásan" a fősodratú médiába és lássuk,hányan röhögnek! Ha a "kurutty" és társai olyan nevetséges és jelentéktelen,akkor miért akarja őket elhallgattatni a Jobbikon kívül mindenki?
DR Eric CARTMEN
Egy szösszenet a jobbikos "kultúrából" :"Gyöngyösi a részvétnyilvánításba is belekeverte Izrael-fóbiáját

A Jobbik szombaton részvétnyilvánítást juttatott el a sajtóhoz, amelyben a connecticuti ámokfutástól rövid úton eljutott Izraelig:
"A Jobbik mély megrendüléssel fogadta az amerikai Connecticut államban történt brutális iskolai mészárlás hírét, amelynek 20 kisgyermek és 6 felnőtt esett áldozatul. Mint legutóbb az Izrael által elkövetett, több mint 150 gázai civil, köztük több tucat kisgyermek életét követelő terrorakciónál, a Jobbik most is felemeli a hangját az ártatlan életeteket követelő terrorizmus és ámokfutás ellen, amelynek minden formáját elítéli. Mélyen együttérzünk az áldozatok családjával és hozzátartozóival."
A közleményt Gyöngyösi Márton írta alá."
kerék
1: ki a tököm ez a schiff andrás?
2: miért nem jön ide, és itt pofázik? Messziről könnyű ócsárolni.
3: ki a faszom hívta vissza az országba? senki, akkor meg ne uszítson, hanem kussoljon szépen.

@Dr.luigilongo60: te meg beszűkölt látókörű vagy, azokat véded akik a legszívesebben karóba húzva látnának téged is meg a többi keresztényt is (már ha az vagy, amiben erősen kételkedek)
Dr.luigilongo60
@kerék: Azt hiszel amit akarsz, a lőtéri kutyát sem érdekli a véleményed.
silber13
@dubitus: 21:58: Én is! Én is tudni akarom!
leszúrt rittberger
Hű, micsoda uszítás, elmondta mit gondol erről a pöce országról... Ez aztán az uszítás, nem az amit a Jobbik nácijai csinálnak nap mint nap... :)
nehogymá
ennél toleránsabb nyitottabb országot elképzelni nem lehet.látszik is a kommenteken .ennyi megbántott embert.hisz eszükbe nem jutna valakit azért bántani hogy az zsido cigány román szlovák.hát tessenek elolvasni és összeszégyenleni maguk a sok igaztalanságtól
kerék
@nehogymá: románia/szlovákia: ott már azért agyonvernek, ha magyarul beszélsz
cigányok: lopnak,rabolnak, idős embereket erőszakolnak és ölnek meg.
Biztos ok nélkül utáljuk ezeket igaz?

@leszúrt rittberger: pöce ország, grat te is mehetsz schiff haverod után, ott meg verhetitek a nyálatok együtt.
vilifater
@nehogymá: Vajon miért nincs soha probléma a svábokkal,hovátokkal..stb ??
vilifater
@dubitus: Pár hete írta valaki az msn-en,hogy a falujuk határában épül. Atöbbiről meg talán te is tudsz.PL:a MOSZAD által őrzött lakótelepekből személyesem is láttam.Az Izraelben tanulás,meg kormányközi egyezmény eredménye.Még annyit,hogy ha kitör a Közel-Keleten a balhé,500ezret kell befogadnunk. A gazdag németeknek több eszük volt,csak 100ezret írtak alá.Ja, Kamaraerdő felvásárlása,lakótelepnek, éppen most van folyamatban. (az ott lakó Magyaroknak fillérekkel szúrja ki a szemét az önkormányzat )
moiszikf
@silber13: 17:50-re
Én tudom! A kibucok abban a jövőben vannak,amiben a hitlerista,jobbikos haláltáborok!
:-DDDDDDDDD
vilifater
@Dr.luigilongo60: A te cion-liberális médiáid,azt sem főoldalon közölték,hogy ha kitőr Közel-Keleten a balhé,500ezer zsidót kell befogadnunk ! A gazdag németeknek több eszük volt,mert csak 100ezret írtak alá !!
vilifater
@silber13: Pár hete írta valaki az msn-en,hogy a falujuk határában épül. Atöbbiről meg talán te is tudsz.PL:a MOSZAD által őrzött lakótelepekből személyesem is láttam.Az Izraelben tanulás,meg kormányközi egyezmény eredménye.Még annyit,hogy ha kitör a Közel-Keleten a balhé,500ezret kell befogadnunk. A gazdag németeknek több eszük volt,csak 100ezret írtak alá.Ja, Kamaraerdő felvásárlása,lakótelepnek, éppen most van folyamatban. (az ott lakó Magyaroknak fillérekkel szúrja ki a szemét az önkormányzat ) A te cion-liberális médiáid,azt sem főoldalon közölték,hogy ha kitőr Közel-Keleten a balhé,500ezer zsidót kell befogadnunk !
Dr.luigilongo60
@vilifater: Ne böfögjél már megint itt badarságokat, mert kiszáradnak a légutaim a röhögéstől.
vilifater
@moiszikf: A válasz tetszik,de én hiszek annak aki azt írta,hogy egy már működik,egy meg most épűl a falujuk határában.
vilifater
@Dr.luigilongo60: Talmud a szent könyved ? Mert ott szerepel ,hogy a gójjal szemben,mindig a zsidónak van igaza...
Dr.luigilongo60
@vilifater: Orvosi eset vagy drága gój tezsvírem.
Dr.luigilongo60
@vilifater: Pár száz ember több millió híres emberből?
Mit bizonyít ez?
Az ég világon semmit.
kerék
@vilifater: ma 20:01
Ezt már én is másoltam be luiginek, akkor se érdekelte, mert nem hiteles.(szerinte)
Hagyjad a szerencsétlent, azt se tudja mi az, hogy goj, a talmudot meg hírből se ismeri...ha ismerné nem védené őket, de hát ez van.
moiszikf
@vilifater: Mo.-ra,tömegesen biztosan nem fognak "kibuc rendszerben" betelepülni. Az az elhagyatott,"hálátlan" területek belakására alkalmas forma,ahol csak magára számíthat az adott közösség. Itt meg van minden,ami csak kell. Tűrhető éghajlat,gazdag termőföld az élelmiszer-előállításhoz,rengeteg ivóvíz,meg milliószámra a "nigger".
moiszikf
@Dr.luigilongo60: A Föld nem lapos,hanem a gömbhöz közelítő alakja van. Nem a Nap kering a Föld körül,hanem fordítva. Tudom,hogy nem látod és tudományosan bizonyítani sem tudom,de hidd el,így van! Az első majmok sem azért másztak le a fáról mert bizonyítékuk volt arra,hogy azzal hosszútávon jól járnak,hanem mert fent már elfogyott a kaja. :-D
Dr.luigilongo60
@moiszikf: Ezek nagyon bölcs gondolatok voltak ,csak kár hogy semmitmondóak és nem relevánsak a témában.
Többször fordult már elő a történelem során, hogy több millió ember tévedett, pedig szenttül hittek ideájukban.
Ettől érdekes a világ.
moiszikf
@Dr.luigilongo60: Na,pont erről beszélek én is! Annak idején hányan mondták laposnak a Földet és hányan gömbölyűnek? A "gömb" csak összeesküvés-elméletnek számított és mi lett belőle...
Dr.luigilongo60
@moiszikf: Pontosan ezért te is tévedhetsz, nem kicsit,nagyot.
Ráadásul sokan rá is segítenek bizonyos médiákból.
Ezennel részemről a vitát lezártnak tekintem és nem érdekel ki mit hablatyol itt össze-vissza.
moiszikf
@Dr.luigilongo60: Téma lezárva,megyek gyereket altatni! Azért megnyugtatlak,én sem kezelem 100%-ig tényként az exodus 2-ről szóló elméleteke.Csupán azt is beveszem a pakliba,de nem kötöm fel magam,ha nem úgy lesz. Szerintem ez még nem paranoia.
nehogymá
nem hogy az ocsai telepet nézték kibucnak¿
kacsa0707
Az ilyen és a hozzá hasonló sz@r alakok miatt utálják meg az egyébként szorgalmas, dolgos zsidókat.
A Gyöngyösi félékkel egyenértékű az ilyen ember vallási hovatartozástól függetlenül.
taglo
@kacsa0707: Szorgalmas ,dolgos,zsidók ??Nos ezt elírásnak ,vagy ,,költői ,, tulzásnak tudom be az írásodban, én inkább úgy aposztrofálnám az álltalam megismert ,zsidó embereket ,hogy ,tanultak ,rafináltak ,behízelgő a modoruk,a PÉNZ AZ ISTENÜK,útálják a NEM ZSIDÓKAT ,És egéssz énjüket a SZERZÉSI -vágy uralja , és e cél érdekében,bárkin ,v ,bármin átgázolnak !! (Nos NEKEM-ezért nem szimpatikusak )
varirmag
Nagyon szomorú amikor olyan valaki köpköd aki (nagyon ) fiatal korától mindent megkapott ettől az országtól. Szörnyű mennyi gyűlölet,mocsok ömlik ebből az emberből.
""több halálos fenyegetést is kapott Magyarországról, de egyébként sem tervezi, hogy hazautazzon """ Nem hiszem hogy sokat hiányolnák. Ilyen mocskolódásért Izraelben már régen nem fenyegetnék hanem eltemették vola !
kacsa0707
@taglo: Nekem vannak ezzel ellentétes tapasztalataim, igaz, hogy nem egy zsinagógába járó típusok, és ők is elítélik az általad leírtakat.
bosszants
Az igazmondás ma már uszítás?
És a hülye meg uszul?
vilifater
@kacsa0707: Látom téged is megvezetett a cion-liberális propaganda,pedig egyszerű. .Izraelben is vannak fiatalok, akik inkább a börtönbe mennek,mint a hadseregbe,gyerekgyilkosnak. Magyarországon is van Magyar zsidó,és Zsidó magyar. Az előbbi pl: Karinthy,aki megkönnyezte Trianont. A másik pl:a festéklocsoló,aki Izraelbe akar menni katonának.Nos,az utóbbiakról beszélt Gyöngyösi. :Az USA is " nácifasisztarasszista" ?? :barikad.hu/amerikaban_listazzak_a_zsido_kepviseloket-20121128#.ULeaV9u0RJc.facebook

A szándékos félre magyarázások ideje van - mint általában.
Gyöngyösi M. nem az összes magyar zsidó listázásár
ól beszélt, ezt szögezzük le. Hanem arról, hogy az izraeli-magyar kettős állampolgárok biztonsági kockázatot jelenthetnek Magyarországra. Gondoljon mindenki a Peresz Simon - féle interjúra, amikor nem régen arról beszélt, hogy Izrael Magyaroszágot felvásárolja (kilóra, teszem hozzá). A Moszad szervezeti felépitésében a "sayan" rendszer biztositja ezt. (Sayan az a bármely országban élő zsidó származású nő, v. férvi Izrael számára titkosszolgálati célokra használható).
Szeretném látni a magyar sayanok listáját-:)

Az azért érdekes, hogy az az elszólás, ha egyáltalán az volt, miszerint Izrael felvásárolja Magyarországot az izraeli miniszterelnök szájából, gyakorlatilag semmilyen visszhangot nem váltott ki, szemben a mostani eszelős hisztériával, lapíott az egész magyar nyilvánosság, beleértve a jobboldali sajtót és politikát is. Jól láthatóan fortélyos félelem igazgatja nem csak a világ nyilvánosságát, ha például Izrael háborús bűncselekményeiről esik szó, hanem a magyarét is. A félelem persze érthető, hiszen az amerikai és az egyéb zsidó lobbik befolyása gyakorlatilag kvázi szuperhatalomként működteti Izraelt, és ki akar ujjat húzni egy szuperhatalommal??
vigyorgó
@Dr.luigilongo60: Menyél Solymár felé és fent a budai oldalon látsz magas beton keritéseket.Ha felteszed a kipádat "a fejedre akkor téged be engednek.
Dr.luigilongo60
@vigyorgó: Köszi, nem hordok olyant.
De ki az a menyél?
vigyorgó
@Dr.luigilongo60: Annyit bizonyít hogy te melyik oldalon álsz.
profon
@Dr.luigilongo60: Mennyünk együtt ! :)
vigyorgó
@kerék: Sajnos nagyon is ismeri a talmudot,ugyan is ő is forgatója. Cionista a fazon.
Dr.luigilongo60
@vigyorgó: Én az ember oldalán állok te rakás lófasz, ha érted egyáltalán.
profon
@vigyorgó: Te mit szedsz ? Én is kérek olyat :)
vigyorgó
@kacsa0707: Dolgos a zsidó amikor az uzsorát söpri be.Csak úgy jár a két mocskos keze. Te olyan vagy mint a cigány lova mikor neki ment a fának. Vak volt nem vakmerő.
vigyorgó
@kacsa0707: Megnézném ezeket a zsidókat magamnak!!
taglo
@Dr.luigilongo60: Menyél = nyeles menyét !Latinul ,nyeletusz menyusz ,nem értesz a geometriáhó ??
profon
@taglo: Na végre valaki kimondta a tutit :))
Dr.luigilongo60
@taglo: Hú bakker, most hogy mondod?
Akkor valószínűleg ez a menyél a debramációs kulimizátor bazilikációs pilickájának a zsidóista kispista vészfékszelepe.
Most már tiszta a kép.
vigyorgó
@Dr.luigilongo60: Melyik (és milyen) ember oldalán állsz te ló nemi szerv? Én a MAGYAR ÉRDEKEK és a MAGYAR EMBEREK mellett állok!! a MAGYAR HAZÁMÉRT.
profon
@vigyorgó: És akkor miért teszel ellene minden szavaddal ?
vigyorgó
@profon: Valami elkerülte a figyelmedet. Magyar embereket írtam. Ez a cikk egy hazaárulóról szól.Aki mocskolja azt az országot ahol felnőtt és tanult. Az ilyen ember nem érdemel mást mint kiközösítést. NEM MAGYAR EMBER.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.