Elsősorban családi vállalkozásokra számít a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. azon a pályázaton, amelyen húsz évre elnyerhető a dohánytermékek árusításának joga. A pályázat elkészítésére hatvan nap áll rendelkezésre. Az elbírálás legfontosabb szempontja a jó üzleti terv és az, hogy a nemzeti dohánybolt nyitáskész legyen július 1-én. A cigarettán kívül csak szerencsejátékkal foglalkozhat a majdani nemzeti dohánybolt. „Ez a két tevékenység azt gondolom, hogy már egy családi vállalkozást eltart, mert eddig is erre volt példa. Az más kérdés, hogy az egyéb olyan termékek, amik nem illenek oda, ami nem a 18-as karikába tartozik, azok kikerülnek onnan, tehát rágó, matrica, nem tudom micsoda, ami egy trafikban benne volt, azok nem, hiszen ebbe a boltba gyakorlatilag tizennyolc éven aluli nem léphet be” – fogalmazott az ATV-nek Gyulay Zsolt, a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. vezérigazgatója.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bretagne
Régen még bélyeget is lehetett vásárolni a trafikban és még sok olyan cikket, amit nyugodtan árúsíthatnának, pl. villamos- és buszjegyet. Miért kell minden jót megszüntetni? Sőt, én még irodaszert is tudtam annakidején vásárolni és filmet. Meg kellene gondolni. Érje meg vállalkozni!!!
jancsik68
Akik ezt a rörvényt,vagy rendeletet hozták tökhülyék a kereskedelemhez.meg mindenhez.Csak a lopáshoz,csaláshoz értenek igaz keresztény módon.Lényeg,hogy nemzeti legyen,mert itt még a szar is az.Amit külföldről csempésznek be,az meg nemzetközi,mint a római katolikus kereszténység.
adsl70
narancs vitézek megint gettositanak :) nem hiszem el a mi érdekünkre, egészségünkre hivatkozva teszik. sárga cigi filter ne varjak a kabátomra?? jól lássa az orvosom és gyógyszerészem, hogy nekem más fajba tartozom aki magát pusztitja... hmmm megint kezdik és kicsiben kezdik hol ilyen indok, hol olyan indok.
alfás
felháborító,hogy a nemzeti dohánybolt,nem csak nemzeti kocsmában lehet,hanem egy talponállóban is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.