Érdekes fordulat történt Gery Greyhounddal, aki korábban az előző kormányt lejárató videókat készített, és aki részt vett a méltán elhíresült Kubatov-módszer első éles tesztjének, a pécsi polgármester-választásnak a megörökítésében is. Rájött ugyanis végre, hogy egy ilyen "disznóság" nem maradhat titokban.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Gery Greyhound jobb, ha testőröket fogad.
Gyuri Géderről
Na! ez köztudott volt, csak nem lehetett bizonyítani. Jobboldali körökben dicső tettnek számít a mai napig is ez az aljasság.
Azt szeretném kérdezni, - most, hogy ez a sok aljasság bizonyítást nyert - hogy az a sok igazhitű böcsületes, keresztény, katolikus, fidesz - kdmp szavazó, akik tűzbe tették volna a kezüket vezérükért és csalósaiért, az igét, tisztességet, becsületességet hirdető papokért, a Máltai lovagrend (Semjén) tagjáért (akit szeretnek) és velük azonosultak gondolataikban, (remélem cselekedeteikben nem) - miként állnak a tükör elé, ismerősök, szomszédok elé.
Vagy kihunyt a lelkükből a becsület és tisztesség utolsó szikrája is?
Ezt a bizonyítékot,már nem lehet az asztal alá söpörni!! Hajrá Magyarország! Hajrá Magyarok!
Mobil123
Szépek vagytok!! Tényleg qrva jó magyarnak lenni,tettek róla, hogy emberek ezrei meneküljenek külföldre, milliók szegényedjenek el.
A Tündik bündije
Jaj viki, holnap mi jön? Minden napra egy saller, kábé ez ment az elmúlt egy-másfél hétben. Töltsd csak kellemesen az ünnepeket, ha tudod.
"Yippie-kai-yay, motherfucker!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.