Erdőtulajdonos lett néhány XII. kerületi lakos, köztük Friderikusz Sándor, de ők ezt nem akarták. A Blikk információi szerint a Pest Megyei Erdészeti Igazgatóság egyik napról a másikra erdővé minősítette telkeiket a Normafa, a Melinda és az Alkony úton.

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Valakik kinézték a telkeket! Az ügyintézőket, az ötlet kitalálóit páros lábbal kéne kirúgni. De nem teszik, sőt némely illetékes markok összedörzsölésének hangját hallom. Patkányok...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
melza
Mobil123-nak: Nem értem az okoskodást! Annak idején FJ engedély nélkül építkezett a természetvédelmi erdő területére, majd kiügyeskedte az átminősítést telekké. Gondolom ez nem egy támogatandó magatartás!? Amennyiben szabálytalan eljárások folynak, azok épp annyira nem támogathatóak. Felteszem, hogy a jogorvoslat eszköze minden jogellenes magatartás esetén rendelkezésre áll?
kukac50
Jó mert építési telekként nem értékesíthetik. Kötelezettségük lesz a tisztítással gyérítéssel
erdő gondozásával. Ha vágásérett akkor a kivágatással ,és újratelepítéssel.
musicnummer1
@kukac50: Bizzák ezt Gázsira meg a családjára...3 nap mulva nem lesz erdö...
Fatolvajok figyelem !!!ilyen cikk után megy a Zsilgulis-utánfutós konvoj...
Mobil123
@melza: Először is ha a „Válasz erre” kattintasz akkor jelez a szám.gép. Én nem okoskodom, csak kérdeztem.
Lehet, hogy Fenyő annak idején csal, hazudott meg mit tudom én mi nem csinált a területért, de így nem akkor kellet volna lépni a hatóságnak?? A kérdéseidre meg talán Te tudsz választ adni, mivel látom fogalakozásod jogász, tehát Te jobban ismered a jog útvesztőit. Azt viszont nem gondolom, hogy jó megoldás a jelenlegi. Biztos van valami kompromisszumos megoldás a helyzetre.
kukac50
@musicnummer1: Nem járna jól ha ellopnák, mert az újratelepítés határidőn belül Őt terhelné.
nahát
hogy is jutottak hozzá, mennyiért és mikor? Sumák van itt mindkét oldalon!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.