Lehetett ezt látni előre, de azért volt még, aki bízott. Vártak valamire, mert hát volt miért, először legalábbis. Pedig százszor, ezerszer elmondták már az ellenzék illetékesei, sajtósok, politikai elemzők, meg úgy általában az utca embere is, hogy micsoda páratlan lehetőség lett volna ez a bizonyos kétharmad, és hogy milyen szélsebesen magunk mögött lehetett volna hagyni a rendszerváltás szellemét és az azóta eltelt két évtizedet, és végre valóban el lehetett volna indulni valamiféle európai demokrácia és jogállam felé. Csakhogy, most már mind tudjuk - egyesek pedig már az 1998-2002-es ciklus után megmondták - hogy Orbánnal ilyesmire nincs lehetőség. Egy kiskirály ilyesmire nem alkalmas, soha nem is lesz az.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
"Egy szinttel lejjebb is megy a pánik, mert mindenki tudja, hogyha Viktor bukik, akkor bukik a komplett Fidesz is, mert tulajdonképpen olyan, hogy Fidesz, olyan nincs. Viktor van, minden más fronton kuss a frakciónak."

Na igen, ez köztudott.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
A Tündik bündije
@QQCSI: Ott sem mindenki hülye, sőt, lesz ott meglepi. A turulsámán arra számít, hogy zsákkal mehet majd a szavazatokért, de elég lesz oda a saját zsebe is.
QQCSI
@A Tündik bündije: Bár igazad lenne! :)
anka
@guszty: - és csalással!!! - a piramisjáték' mindig összeomlik! img7.dreamies.de/img/831/b/j27lmkpw03b.jpg
foglaltnick
@A Tündik bündije: Ez esetben nincs más hátra, mint előre. Nincs már sok vissza, hiszen "megbuktak" - elmegy mindenki szépen regisztrálni, aztán leszavazza őket.

Onnantól öröm, bódottá', jólét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.