Lehetett ezt látni előre, de azért volt még, aki bízott. Vártak valamire, mert hát volt miért, először legalábbis. Pedig százszor, ezerszer elmondták már az ellenzék illetékesei, sajtósok, politikai elemzők, meg úgy általában az utca embere is, hogy micsoda páratlan lehetőség lett volna ez a bizonyos kétharmad, és hogy milyen szélsebesen magunk mögött lehetett volna hagyni a rendszerváltás szellemét és az azóta eltelt két évtizedet, és végre valóban el lehetett volna indulni valamiféle európai demokrácia és jogállam felé. Csakhogy, most már mind tudjuk - egyesek pedig már az 1998-2002-es ciklus után megmondták - hogy Orbánnal ilyesmire nincs lehetőség. Egy kiskirály ilyesmire nem alkalmas, soha nem is lesz az.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
"Egy szinttel lejjebb is megy a pánik, mert mindenki tudja, hogyha Viktor bukik, akkor bukik a komplett Fidesz is, mert tulajdonképpen olyan, hogy Fidesz, olyan nincs. Viktor van, minden más fronton kuss a frakciónak."

Na igen, ez köztudott.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
A Tündik bündije
"Egy szinttel lejjebb is megy a pánik, mert mindenki tudja, hogyha Viktor bukik, akkor bukik a komplett Fidesz is, mert tulajdonképpen olyan, hogy Fidesz, olyan nincs. Viktor van, minden más fronton kuss a frakciónak."

Na igen, ez köztudott.
foglaltnick
ja, persze :)) megbukott :DDD

"Csitt, most valahol, tán Ujpesten,
Húszesztendős legénynek vackán
Álmodik a Nyomor."
coyote3
A kiskirály kifejezés nem helytálló. A kis köcsög inkább.. De a legtalálóbb a nagy köcsög...:)
rokker33
"de ez már tényleg csak a hab a szép nagy narancsos buktán"

Hát ezen elmosolyogtam és igaz itt nagy bukta lesz 2014 ben hiába mondják hogy a Fidesz vezet meg ők a legnagyobb párt 2002 meg 2006 ban is ez volt a sok téves grafikonokat nyomatták újságba Tv be interneten hogy hú de nagy a Fidesz támogatottsága de nem jött be nekik!Minden aljas dolgot bevetnek majd a 2014 es választáson hogy ők nyerhessenek úgyhogy Bajnai úr kösse fel a gatyáját mert nagy csata lesz!!!
A Tündik bündije
@rokker33: Itt már nincs nekik alternatíva. Konyec, röviden szólva.
rokker33
@A Tündik bündije: Tudom hogy kicsi az esélyük csak tudod ott van az a bizonyos 2/3 ami 2002 ben nem volt nekik viszont most van és akár fel is használhatják például ott van a regisztrálás amit ha elfogadnak/elfogják fogadni/ akkor sok ember nem megy el szavazni meg lesz köpködés bőven meg az elmútnyócév meg az öszödi beszédes dumát is előveszik mert mért ne Gordont meg le libatolvajozzák oszt elvan intézve!
Sííva
Mi a jó francért tartott ilyen sokáig, hogy felismerjék az igazságot?
honeykiss
Konyec filma...szégyen a futás de hasznos
guszty
Lehetne sorolni, miért kell Orbánnak mennie – az egész piramissal együtt, amit maga alá hordott haverokból, végtelenül lojális senkiháziakból, plagizátorokból, karrierista túlbuzgókból, arrogáns kiskirályokból, közveszélyes fantasztákból és nettó hülyékből –, de mindez felesleges. Van egy ok, amely minden mást überel. Mégpedig az, hogy nem jó kormányzással akarja megnyerni a következő választást, hanem a választási szabályok átszabásával.
A Tündik bündije
@rokker33: Ha annyi elég lesz, amit leírtál, akkor meg is érdemeljük. De pillanatnyilag úgy fest, már kevés lesz.
sóher
Búkott lépés lelépés,mivel magától nem megy el kell zavarni !
A Tündik bündije
@foglaltnick: "Ahol a kormány ott van a gáz,
Kuplung, sebváltó, ne pofázz!
Ha meg lennék elégedve,
Talán nem lennék elégetve.
Lehet hogy ez most túlzás,
De nincs már túl sok húzás."

Talán kevésbé költői, mint a Te idézeted, de nem kevésbé klasszikus, és aktuális.
QQCSI
@A Tündik bündije: ma, 12:27
Tiszteletem az optimizmusodat, de én aggódom.
A határon túli, milliárdokkal lefizetett, levélben szavazó nagyon komoly meglepetést okozhat!
Ha marad ez a választási rendszer, abból akkora csalások kerekedhetnek, hogy arról kódulunk! :(
A Tündik bündije
@QQCSI: Ott sem mindenki hülye, sőt, lesz ott meglepi. A turulsámán arra számít, hogy zsákkal mehet majd a szavazatokért, de elég lesz oda a saját zsebe is.
QQCSI
@A Tündik bündije: Bár igazad lenne! :)
anka
@guszty: - és csalással!!! - a piramisjáték' mindig összeomlik! img7.dreamies.de/img/831/b/j27lmkpw03b.jpg
foglaltnick
@A Tündik bündije: Ez esetben nincs más hátra, mint előre. Nincs már sok vissza, hiszen "megbuktak" - elmegy mindenki szépen regisztrálni, aztán leszavazza őket.

Onnantól öröm, bódottá', jólét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.