Oktatáspolitikai együttműködési megállapodást írt alá az Együtt 2014 Választói Mozgalom a Hálózat a Tanszabadságért és a Szülői Hálózat elnevezésű civil szervezettel csütörtökön Budapesten.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hajduferenc52
a két rossz kőzzül még te vagy az egyik kisebb rossz kedves Bajnai Gordon ,a nagyobbik rosz a Fideszes csürhe aki a nép nyakán ül már harmadik éve
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@Manno István: "Én nem beszélni bele világ!" Hogy a stílusodat prezentáljam. Nem loptak? Nem? Ellopták a pártszékház sunyi eladásából befolyt összeget, mert a pénz az eltünt, Kajáztak, meg Totoztak. Nem dereng semmi? Adót csaltak, / tudod Simicskáék autóbiznisze/. Adatállományokat tüntettek el, ellopták a magánnyugdíjakat, mondván ebből csökkentik az államadósságot, persze a lé nagyobbik része huss! Eltúnte magát, folytassam "kandidátus úr, / az utóbbi szó szerfelett erős/ vagy ennyi is elég!?!?
silber13
@silber13: És még valami Manno úr: Létezik egy bölcs mondás: "Óvakodj az egy könyvet olvasó emberektől!" Hát Te valóban közéjük tartozol!!
silber13
@Manno István: De, ha nemkem nem hiszel, kérdezd meg Pesten Schunda Józsefet, ő megválaszol neked!
gazdag dezső
Kedves tüziroka1939!!! Én az Orbánt sem dicsérem,és nem kérek belőle!!!Úgyhogy nagyon félre értettél!Lehet hogy Te vagy a részeg!!!Azt kérdeztem hogy ki az aki vihetné tovább a stafétabotot!!!Nem tudok olyant!!!Mert minden párt lejáratta már magát!Korruptak,és csak a saját ,barátok,rokonok zsebeit tömködik,míg sokan elszegényedtek!!
hajduferenc52
@nyanya001: pegig fognak csalni mert nekik élet halál kérdése az hogy ujra nyerjewnek

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.