A Medián novemberi felmérésében a választópolgárok aktivitásának változása volt a legfeltűnőbb: az Együtt 2014 választói mozgalom októberi fellépése mind a kormánypárt, mind a vezető ellenzéki párt szimpatizánsait mozgósította. Az is kiderült, hogy az előző miniszterelnök komoly kihívást támaszt a jelenleginek.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
@Manno István: Túl nagy a pofád elvtárs, túl könnyen osztogatod nagy szájjal a pejoratív jelzőket. Csurig vagy elfojtott haraggal és keserűséggel, mert a környezeted számára egy láthatatlan kis senki vagy, olyan valaki, aki életében nem ért el semmit az ajtókilincsen kívül, és akinek a szavára sehol nem adnak - hiszen ha így lenne, de ömlene minden megszólalásodból a fogcsikorgatós agresszivitás. Az életben valószínűleg egy behúzott nyakkal járó, szürke kisegér vagy, egy "mindenki csúfolt a suliban, és ez még ma is kísért" féle ember, aki szitkokat morzsolva alszik el esténként, és nem érted, miért vagy egyedül és miért nem ért meg senki.

Mellesleg:
"A második Orbán-kormány eddigi teljesítményének lakossági értékelése százfokú skálán 31 pontot ér el, a kormányzati munkát négy emberből egy értékelte jónak. Ennél azonban lényegesen kevesebben vannak azok, akik szerint az országban jó irányba mennek a dolgok (18 százalék), az emberek háromnegyede jelenleg is borúsan látja Magyarország helyzetét."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@tűzróka1939: Hát bizony rókácska, viselkedj tűztelettel Menő Mannónkal, a nagy kan..izé..kandidivel, vagy mi a franccal szemben, mert mekk-harakszik és le leszel bokáig libsibolsikommenyistázva őáltala és akkor te pironkodhatod magadat Orbán próféta eljöveteléig! :-))))) Egyébként - @Horizonthoz csatlakozva - üdv a fedélzeten! Többszörös " yohohóóó, meg egy üveg rum! "
KöBüKi
@adrenalink: Szerintem az sem biztos.!!!Úgy érzem,hogy egy impotens,zaklatott és emiatt erősen vegzált,kilincset el sem érő kis rövidnadrágos faxkalap.!
SwordFish
@Horizont: Hát pedig ha az MSZP ilyen béna, a Fidesz fog nyerni. Csak többsége
nem lesz. Az LMP lehet királycsináló. Nagykoalíció is lehet, bár szerintem azt
a két nagy párt választóinak a gyomra nem venné be. A Jobbikkal meg senki
nem fog koalíciót kötni.

Vagy kisebbségi fideszes kormány lesz, vagy Fidesz-LMP. Ahhoz , hogy balliberális
többségi kormány legyen, aki leváltja a Fideszt, ahhoz az MSZP-nek és társainak
hitelesnek kellene lennie. Na, az nem fog menni nekik. :-))
SwordFish
@Horizont: "Elképzelhető a Fidesz +LMP???"

Még a Fidesz-MSZP is akár. Csak meg ne lepődjél, ha megtörténik. :-DD
dzurinda
@Manno István: A szokásos européer stílusodban, helyesírási hibáktól tűzdelve, haragtól fröcsögve írtad a hozzászólásodat. Gratulálok!
noboza
@Manno István: Ne szívd mellre-a méreg filteren keresztül érkezik a ballibáktól ,és nagyon gyenge is.Minden válaszukban, csak a vak düh-a féktelen tehetetlenség,a gyülölet nyomja a klaviaturát.Itt ugy érzik valakik ,pedig egyenként mind egy-egy senki lehet, kiknek otthol valószínűleg kuss van.Tele van"nyelvtan" tanárral zugfirkászokkal zugorvossal.Kevés kivétellel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.