A receptet Zoli nevű kedves olvasónk jóvoltából teszem közkincsé. Állítólag 100 éves a recept és a mai napig ezt használja egyik legpatinásabb cukrászdánk is. Hozzávalók a töltelékhez, 3 rúdhoz Diós bejgli: -45dkg dió -30dkg cukor -3,75dl víz -10dkg morzsa -15dkg mazsola -1 citrom reszelt héja -kávéskanál fahéj -1 zacskó vaniliás cukor -ujjnyi margarin Mákos bejgli: -45dkg mák -30dkg cukor -3,75dl víz -10dkg morzsa -15dkg mazsola -1 citrom reszelt héja -1 zacskó vaniliás cukor -ujjnyi margarin Töltelék készítés: A vizet a cukoral sziruppá felfőzzük, úgy hogy 2,5 dl vizhez hozzáadjuk a 30 dkg cukrot, forraljuk, míg a cukor elolvad. A többi hozzávalót összekeverem, és a meleg cukorsziruppal leforrázzuk. Fontos !!! ...

Forrás: hazilag.net
Feltöltő: ariel4
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.