Uniós pénzekből tovább építik a belvárosi nyugati tehermentesítő kiskörutat, felújítják a városháza épületét és az egyik belvárosi parkot is. Az előző években 2,1 milliárdot költöttek városszépítésre.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sóher
Debrecen,Felcsút 5-ik ker a fidesz nyalókái kapják a lóvét !
musicnummer1
Basszus, ez a Debrecen már megint...kamionszámra lopják ki ( vagy csak átcsoportositanak) milliárdokat !!!Igaz, Fidesz-közeli városka, a polgármesterrel együtt...Nem baj, lesz amit majd 2014- ben az uj kormány államosit !!!Már kapható a városházán fideszes (nyálas)nyeles nyalóka !!!
musicnummer1
...csalk egy ugrásra Ukrán barátaiktól...
Január
Mikor fejeződik már be ez az esztelen pazarlás, amikor is egy-egy városközpontra milliárdokat herdálnak el a központtól 1 kilométerre pedig nincs szilárd útburkolat.
Vezérünk valami munkaalapú társadalomról beszél mostanában, de az ilyen pénzszórások csak felesleges kiadások, melyektől nem lesz olcsóbb a kenyér, nem fognak könnyebben élni az emberek, és a termelő/értékteremtő munka ritka, mint a fehérholló.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.