Újabb szakaszába lépett a diáktüntetők elleni kormányzati gyűlöletpropaganda: a hallgatói önkormányzatok vezetői után a közelmúlt demonstrációit szervező Hallgatói Hálózat és a Humán Platform tagjai ellen indított támadást a kormánypárti Magyar Nemzet. A lap szerint a szervezők az LMP-t és Gyurcsány Ferencet képviselik a demonstrációkon. Az újság információit lapunknak cáfolták az érintett fiatalok, aki szerint joguk van a pártszimpátiára, amúgy pedig az ellenzéki pártok eddig egyszer sem szóltak bele a döntéseikbe és nem finanszírozzák őket. Januárban újabb hallgatói demonstrációk következhetnek. Diákaktivistákat "vádolt meg" ellenzéki pártkapcsolatokkal a kormánypárti Magyar Nemzet tegnapi cikke, amely legutóbb a felsőoktatási változások ellen állást foglaló hallgatói önkormányzatok vezetőinek tanulmányi adatait listázta címlapján.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
@scandináv: A szarkeverésben tényleg profik, a kormányzásban viszont diletánsok, ellenzékből viszont nagyon tudták a tutit.
A szájtépés és a népkábítás mesterei.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
@entero: Nem értem a "kioktataást"!!
Akkor most ki is járatja le a Fideszt?
Az a polgármester, meg a sleppje, aki fölösleges fejlesztésekre ad be pályázatot, ugyanis az a pénz nem "adva volt(!), azért pályázni kellett, (ki kellett golyózni másokat) és mellé kellett tenni az 50% önrészt!!
Valóban nem nekem kellene ebben az esetben "okosnak lenni", de hát látod, hogy én tudom, hogy működik Orosháza lejáratása az uniós pályázatokkal, - te pedig nem tudod, hogy az a "kis uniós városfejlesztés" bizony jó sok pénzébe került az orosháziaknak is!!
Talán abból meg lehetett volna oldani az orosházi iskolák "dolgát" és nem kellene Karácsonykor politizálni a gyerekekkel, meg "koldulni" (+ adót szedni) a szülőktől!!
Sajnálom, hogy az orosháziaknak nem sikerült "okosnak lenni", de - gondolom - 2013-ben "javítanak" a helyzetükön!!
nmaria
@Csizmás Kond: Mert ő ügyvéd és k@rva anyázhat is.
nmaria
@marlin: Nem akartam hozzád szólni, de hogy tudjad, uniós pályázati pénzt általában soha nem értelmes dologra adnak, ugyanis ez az érdekük.
Most lehet védeni az uniót!
marlin
@nmaria: Aki szőke, az is marad!!
Nem kell hülyeségekre pályázni és az un, eu-s pénzekért - amit nem értelmes dolgokra adnak - adósságokba kergetni egy jobb sorsra érdemes települést!!
Vagyis, ha valakinek lyukas a cipője és ki van a feneke a nadrágból, az ne tegyen fel cilindert!!
Ha érted(!), és most lehet védeni a város pénzének elherdálása miatt adókat kivető fideszes képviselő-testületet, meg az adórendelet módosítását előterjesztő polgármestert!!
entero
@marlin: Ha már az Alföld szállót nem volt hajlandó senki üzemeltetni, még mindig jobb minta ott ment volna teljesen tönkre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.