December 31-én három kiemelt jelentőségű adózási határidő jár le, amelyek a vállalkozások teljes jövő évi adókötelezettségét befolyásolhatják. Az év utolsó napjáig választható a kisadózók tételes adója (kata), ha január elsejétől ezen adózási mód szerint kíván adózni a kisadózó, illetve az alanyi mentesség vagy a pénzforgalmi szemlélet az "áfában". December 31-én a postahivatalok zárása után már csak az Ügyfélkapun keresztül lehet elküldeni az erre vonatkozó nyilatkozatot....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dulcinea
@Kutyafüle: Komolyan mondtam ám! És most már türelmetlen is vagyok!!!:))))))
Kutyafüle
@Dulcinea: Szia :)) a tengerpart is szép:))
Dulcinea
@Kutyafüle: Az is szép! :))) Da hófehérke eredetibb volt...és hát ugyebár a tengerpart nem szokott vissza beszélni, de Hófehérke azért az vitaképes mindig!:)))) Úgyhogy vissza régi képet! Oszt punktum!:)))
QQCSI
@Kutyafüle: Alkalmazott vagyok, számomra mindegy, miként adóznak utánam
Az én adómmal meg a kutya sem törődik, az annyi, amennyi.
Szóval, Kata ide, Kata oda, nekem mindegy...
De Téged kedvellek...:)
Kutyafüle
@Dulcinea: Ő nem Hófehérke volt, hanem Faye Valentine, egy kis manga harcos, aki az űrben fejvadász. Harcolt a gonoszok ellen, és mindenben követte a nagy Mester tanításait.
Mindent meg akart tanulni, és mindíg gondolkodott:)) ez egy modern manga mese:))
Dulcinea
@Kutyafüle: Hijnye! Akkor meg még jobban követelem vissza:)))) Nagyon is illett hozzád, a tengerpart nem nem beszél és nem harcol!:)) Na sok a szöveg...vissza azt a manga harcost, de most rögtön!:))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.