Sárgacsekkadó, közműadó, baleseti adó, kata, kiva - öt új adóval köszönt be 2013. De nemcsak számos adó emelkedik, hanem eltűnik a szuperbruttó, csökken a gáz, áram és a távhő ára, a minimálbér is magasabb lesz, ugyanakkor a fővárosban többet kell fizetni az utazásért, és megbüntetik azt, aki nem rak chipet a kutyájába. Az oktatásban új időszámítás kezdődik: az állami fentartásba kerül az összes iskola. Összeszedtük a legfontosabb változásokat.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Adó Adó Adó Adó, megszorítás megszorítás hátán...de azért csak éljenezzetek mocskos kis fidesznyik trollok...erre szavaztatok...állítólag ti erre adtatok felhatalmazást.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
A zsírdisznó azt ígérte(hazudta), hogy csökkentik az adókat. Szerintem egyszerűbb lenne, ha ahogy valaki lóvéhoz jut azonnal be kellene fizetni az egészet AZ ADÓ címen.
entero
@Hellcat: Választáskor felhatalmazást adunk egy pártnak arra, hogy irányítsa az országot. Hogy ezt miként tudja, vagy fogja megvalósítani, az csak később derül ki. Újév első napján máris a gyűlölettől vagy hangos. Mi lesz akkor később? Idd meg a maradék pezsgődet, és nézd a tévét.:-)
dzurinda
@entero: "Választáskor felhatalmazást adunk egy pártnak arra, hogy irányítsa az országot. Hogy ezt miként tudja, vagy fogja megvalósítani, az csak később derül ki."

Az elmúlt 2,5 évben nem derült ki, hogy miként valósította meg az ország irányítását? :O

(Amúgy 70, vagy 7 százalék? :) )
sport50
@entero: ezt gondold,és írd majd ha nem a fidesz lesz kormányon is!!!giró-szász után írod,mert ő is most hazudozta ezt!!!??csak addig sokan fognak teljesen lecsúszni,ahonnan nehéz lesz visszakapaszkodni!!!miközben a jól keresők,még jobban járnak!!
Hellcat
@entero: Ó ittam én még azt a pezsgőt sokáig. Ez a felhatalmazósdi meg nem lenne gond ugye, ha nem járt volna annyit a szájuk hogy 2/3 így meg úgy, meg hogy ők most mindenre felhatalmazást kaptak, most kezd visszafelé elsülni a dolog és ilyenkor kérdezem én, hogy erre adtatok felhatalmazást? :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.