Újév hajnalán egy szigethalmi szórakozóhelyen tömegverekedés tört ki, melynek során a balhét kezdő cigányok két embert megkéseltek. A rendőrség eddigi tájékoztatása szerint egy 17 éves fiatal szurkált, de több tucatnyian vettek részt a verekedésben. Több ember sérülésével járó tömegverekedés tört ki a szigethalmi Zsigmond söröző és pizzéria mosdójában szilveszter éjjelén. Egy fiatalt emberölés kísérletének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vett a rendőrség. A facebookon ismerősök és hozzátartózok osztottak meg részleteket. Ezek szerint a konfliktus azért kezdődött, mert a cigányok nem akarták kivárni a toalett előtt várakozó sort.

Forrás: barikad.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

75 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varirmag
""""a második késelés akkor történt, amikor a rendőrség már a helyszínen volt. ""
Mert ennyire "rettegnek" !!!
A sorukat sehol nem várják ki. Az orvosi rendelőben várakozott 13-15 beteg,bevonult egy 5 fős integrálódni akaró,rettegő család. Nem várakoztak,kopogá nélkül betódultak az orvoshoz.
Ha valaha átkozni fogom az egymást váltó kormányokat az azért lesz mert lovat adtak,adnak alájuk.
A rend őrei (?) pedig szégyeljék magukat ha a jelenlétükben megkéselhettek egy embert
és a 40 főből csak azt az 1 (fiatalkorut ) voltak képesek letartoztatni ! Gondolom a piszok önként jelentkezett.
A belügyminiszternek meg a sok főrendőrnek valamint az összes taszosnak és a többi jog(talanság) védőnek azt kívánom hogy egyszer őket és a családjukat látogassák meg a rettegő hulladékok. Éljék át azt amit ma , ebben az országban egy átlagpolgárnak naponta kell átélni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@kerék: :)))
Jónapot! 2011.12.02. Már több mint 1 éve volt. Azóta persze sokminden kiderült arról a nyaralásról, az elköltött pénzekről, hogy ki állta a cehhet és kimindenki utazhatott még a közgyűlési elnökökkel. De persze a helyzet azóta se változott, a fűtési szünet csak a nyári időszakban nem volt zavaró.
kerék
@nemkati: Na basszus, azt hittem megint elmentek.Bocs, időpontot nem figyeltem. (de azért felhábortó még ennyi idő után is.)
diktátor
@kerék: Főleg, hogy "romastratégia miatt repültek nagy számban magyar politikusok"

Látjuk az eredményét.
miazavalami
@KöBüKi: Babás:-) Kemény legények vannak falumban is! Azóta nincs lopás!
miazavalami
@soljanka: 17 . 52. Én is ezt mondom ! Semmi program a cigányozáson és a zsidózáson kívül! De sok ember annyira elkeseredett , hogy ezzel is be fognak jutni újra! Kicsit más lett a leányzó fekvése azzal hogy Bajnai lépett!!!
miazavalami
@senkifia68: Itt is lopták a gyümölcsfákat , de az idén nem mertek hozzányúlni mert elterjedt hogy "kemény legényeink" járőröznek. Hiába jelentettük a rendőrségen , nem is foglalkoztak vele.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.