Az [origo] információi szerint egy kivételével minden - Áder János köztársasági elnök által megjelölt - pontban alkotmányellenesnek találta az Alkotmánybíróság a választási eljárásról szól törvényt. A testület nemcsak formailag, de tartalmilag is vizsgálta a jogszabályt: az AB szerint nem szükségszerű a regisztráció.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Én még azért nem veszek rá mérget hogy idén nem kell elmennem regisztrálni.
dubitus
Ha így van, az öleb önélló akarattal rendelkezik és a kenyeret adó kézbe harap...
Hellcat
Én még azért nem veszek rá mérget hogy idén nem kell elmennem regisztrálni.
kerék
@Hellcat: De ez legalább biztató, hogy nem fogadták el ész nélkül. Talán van még pár gerinces ember ott...amíg persze le nem váltják őket is.
Hellcat
@kerék: A válaszod felénél pont az járt a fejemben, hogy "Talán van még pár gerinces ember ott..." Ja amíg a viki le nem váljta őket. Na ezért nem vagy biztos. Ettől függetlenül örömmel fogadtam a hírt :)
marlin
Szarkeverés és zavarkeltés a "megbeszéltek szerint"!!
Reménykednek, hogy megzavarhatják az egyszerű embereket és azok nem mennek regisztráltatni, a szervezett ökörkörösök, bocs, békemenetesek meg mennek!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.