Az év utolsó napjaiban összesen 16,9 milliárd forintot költött el a kormány a költségvetés tartalékaiból, ezzel az utolsó fillérig kimerítette az év elején engedélyezett százmilliárd forint tartalékot - írja a pénteki Napi Gazdaság. Az év végi padlássöprés legnagyobb nyertese a lap szerint a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM), amely a kormány december 21-re datált döntésével 6 milliárd forintot kapott felhalmozási kiadásokra. Az utóbbi hetekben életre hívott, a Miniszterelnökségen belül létrejött Nemzetstratégiai Kutatóintézet, amelynek a vezetésére a kormányfő Szász Jenő erdélyi politikust kérte fel, 100 millió forintos támogatást kapott. Az év végi pénzesőből a rendőrség sem maradhatott ki; a tartalékból az év folyamán korábban két lépésben 19,8 milliárd forintot kaptak a rendőrök és a terrorelhárítók, ezt az összeget december végén még 3,9 milliárd forinttal megfejelte a kormány.

Forrás: barikad.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pilóta
"A bíróságok 1,1 milliárd, az Országos Mentőszolgálat 1 milliárd, a bevándorlási hivatal pedig a lakcímnyilvántartás fejlesztésére 451 millió forint támogatásban részesült, s két új határátkelőre is jutott 984,4 millió forint.

A főváros 400 millió forintot kapott a margitszigeti szökőkút felújítására, a főváros ötödik kerülete pedig 65 millió forintot az Erzsébet téri park fejlesztéséhez."
Nakimaga
Az ember a származását és vérét nem tagadhatja meg !
Kutyából nem lesz szalonna !
coyote3
Nem akarom a károgó dolmányos varjú szerepét magamra ölteni, de az ellopott manyup pénzt egy részét csak egyszer lehetett befolyatni a költségvetésbe...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.