Nem is gondolnánk, hogy egy-egy odavetett megjegyzésünk, kommentünk micsoda lavinát indíthat el. Legyen az akár egy Facebook-bejegyzés (bár utóbbira az anonimitás csak korlátozottan igaz) vagy egy érdekfeszítő cikk, mindannyian szeretjük kifejteni véleményünket, álláspontunkat. Sokszor ez pozitív hatású is lehet, hiszen rengeteg újságírónak siettek segítségére a témában szakértő kommentelők és korrigálták még időben a cikkekben található esetleges pontatlanságokat, illetve egészítették ki építő információkkal azt.

Forrás: player.hu
Feltöltő: dubitus
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ha1ba
@QQríkú: Persze és téged ! Én kapcsolatba vagyok az Alkotmányvédelmi hivatalal és a rendőrség is tudja !!!
QQríkú
@ha1ba: Robi, ne hozz szégyent a rádióamatőr társadalomra!
Benne vagy a Callbook-ban, már ha a nick neved valóban az amatőré.
ha1ba
@QQríkú: Igen eltaláltad Kiska Róbert vagyok !!! Igen elkanyarodtunk a témától. A Győri önkormányzatról volt szó az adó csaló síkkasztókról. Lehet hogy tőled is vért kellene venni mert elég sokan speedet fogyasztanak akik használják. Katonaságnál is híradó beosztásom volt. És Rádióamatőrként is tevénykedtem. Szerintem te nem tudod mi a rádióamatőr társadalom.
ha1ba
@anka: Hangokat hallasz a fejedbe ? A technologiát szabadalmaztaták tessék : www.holosonics.com/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.