A mostani rezsicsökkentésekkel nem a szolgáltatók ellehetetlenítése a kormány célja, de nem térnének ki az eladási ajánlatok elől sem – nyilatkozta lapunknak Fónagy János, a nem­zeti fejlesztési tárca parlamenti államtitkára, a rezsidíjcsökkentés érvényesítését vizsgáló kormánybizottság vezetője. Az áramon, gázon és távhőn kívül a jövőben más közműtermékek is olcsóbbak lehetnek - olvasható a Népszabadságban.

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
@human: Természetes, hogy a gazdasági növekedést kellene először beindítani, és utána jöhetnének a jövedelmek, nem csak a fizetések, hanem a nyugdíjak, rokkant ellátások is, mert az államnak ezek EU-s szintre történő emelésével is vannak restanciái.
Egyenlőre a maszatolás megy, de hívhatjuk kampánynak is a '14-es választásokra, vagy, mint egy másik cikkben szó van róla, egy előrehozott választásra.
Az építkezést el lehet kezdeni a tetőnél is, ismert a technológia, de az nagyon drága. Sokkal drágább, mint a hagyományos módi. Ezért még a nálunk sokkal gazdagabb országokban sem alkalmazzák, csak nagyon kivételes esetben.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zsuga
Tehát ha alaposan belegondolunk, valóban nem is lenne olyan rossz üzlet, ha ezeket a cégeket is sorban meg lehetne vásárolni a 10%-kal csökkentett díjakkal együtt is, mert még jócskán megéri úgy is az üzemeltetésük.
Everest
Már most hallani, h az EU nem engedi a csatorna-díjak csökkentését, mivel az nagyrészt eu-s támogatásból épült. Hogy is van ez? Baromi drága,de fizessen a magyar! Ja kérem, nem a nyugat tehet arról, h itt harmad, negyed annyit keresnek az emberek (?). Hogy a bánatba' lehet, h itt minden drágább és sz@rabb. A kormány most aztán akár meg is mutathatná, h az EU ellenében mégis csökkenti a víz-és csatorna díjat. Ha kellettünk a Nyugatnak, akkor ne csak mi hozzunk mindig áldozatot.
Dr.luigilongo60
@Everest: Mondjuk azt már tényleg elmagyarázhatná valaki, hogy az olcsó munkaerővel hogyan lehet drágán termelni?
ersanyi
Akkor miért emelték most sok helyen??Ha ezután csökkentik felvehetem a nagy mellényt mert akkor ugyan ott van ahol a part szakad.A Czomba úrnak kéne már egy kis észt adni ,hogy amióta bevezettette a 30% műszak pótlékot kevesebbet keresek 15%-kal.Éjszakára a munkáltatók 6.5 órát számolnak mert megtehetik.23 órától reggel 6ig és ebből lejön a pihenő idő fél óra..Akkor még emeljenek fel mindent ,villlanyt ,gázt,vizet ,!!Lesz még választás ,üzenem!!!
Feraj49
@Hopppá: tegnap 14,33-ra. Nem kötelező adni,de adunk az orvosnak,a fodrásznak,a pincérnek.. stb.stb...folytathatjuk a sort ! Lassan mi is a "baksis" országa leszünk önkéntes alapon.
Zsuga
A gázár csökkentésével kapcsolatban éppen most beszélt Bokros, hogy az oroszok most nekünk és Bulgáriának is 10 %-ot engedtek az árból. A villanyáram termelésének is egy része gázzal történik. Azért így "jótékonykodni" már nem is olyan nagy áldozat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.